2777
2789

چی باعث میشه خیلی ذوق کنین؟مثلا بعضیا یه جفت جورابم بخرن کلی باهاش شادن بعضیا هم نه!از خوشحالیای ریز ریزتون بگین شاید حال بقیه هم خوش شه!

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ام اند ام بخرن برام ذوق میکنم!

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خیلی وقته دگ از ته دل ذوق نکردم شاید اگه یه انفاق خیلی خیلی خوب بیفته ذوق کنم 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

وقتی که همسرم سوپرایزم میکنه

وقتی ک میرم خرید و چیزی ک دوست دارمو پیدا میکنم و یا میخرم

🙏🏻رَبًِ لاتَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏🏻                                        🙏🏻یاطبیب من لا طبیب له🙏🏻                                                    🥳تیکر تولد همسریمهههه🥳                                                             که ان شاءالله بزوووودی              زود تبدیل میشه به تیکر بارداری واقعی😍🤲🏻
دلم خوش نيست واس هيچي ذوق نميكنم از بس تنها موندم شوهري م كه فكر ادم نباشه همينه 

واسه خودت خوش باش اونم یادمیگیره بفکرت باشه

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

من هرچیزی ک چندوقت باشه ذهنمو درگیر کرده باشه یا یهو ببینم و یادم بیفته دنبالش بودم....حالا ی جفت جوراب باشه یا هرچیزِ دیگه.....نشون دادنِ ذوقمم اینجوریه ک هی میگم وای یعنی من الان دیگه دارمش وای چقد دنبالش بودم و این حرفا