2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 48 پست
اصلاااا مهم نیست فداتشم چون این بی بی خارجیه و با ایرانی فرق میکنه تایم جواب دهیش ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقی ...

مائده عزيزم فردا اينجا جشن شادي واست ميگيرم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

مائده عزيزم فردا اينجا جشن شادي واست ميگيرم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

دورت بگردم مرسی نازنینم مادر شدن برازندته الهی به سلامتی بغلش بگیری😙😙😙

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بی بی چکام اول صبح منفی میشد یا کمرنگ ولی اخر شب پررنگ تر بود . محالهههههه منفی باشه عزیزدلم . ال ...

الهي خداوند همتون به زودي شاد كنه 

كه حتي اگه نتيجه من منفيم باشه انقدر روز جمع اي منو خوشحال كردين 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹

اصلاااا مهم نیست فداتشم چون این بی بی خارجیه و با ایرانی فرق میکنه تایم جواب دهیش ۲۰ دقیقه تا ۳۰ دقی ...

سیب ترش قیمت این بیبی که میگی چنده

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الهي خداوند همتون به زودي شاد كنه  كه حتي اگه نتيجه من منفيم باشه انقدر روز جمع اي منو خوشحال ...

مبارکه مثبته برای منم دعا کن

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

گلم اگه میتونی یه بی بی چک مدیکور قطره چگونی بخر بزن اون مثبت بشه دیگه قطعی اینم مثبت ولی چون میگی ...

نه دوستم این بی بی فرق میکنه توی بروشور داخلشم نوشته تا بیست دقیقه طول میکشه جواب قطعیو بده اما اگر بازم بزنه مشکلی نیست اما من مطمعنم که بارداره استار😍😍

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
گلم اگه میتونی یه بی بی چک مدیکور قطره چگونی بخر بزن اون مثبت بشه دیگه قطعی اینم مثبت ولی چون میگی ...

باشه عزيزم ميرم امشب يه چند مارك ديگه هم ميخرم 

حالا اگه پريودِ مارو سورپرايز نكنه 😂

من بی بی چکام اول صبح منفی میشد یا کمرنگ ولی اخر شب پررنگ تر بود . محالهههههه منفی باشه عزیزدلم . ال ...

الهي قوربونت برم قصه نخور تقدير اينطور بوده حتما 

امروز همه اونايي كه تو اين تاپيك هستيم به زودي با هم جشنهاي بزرگي ميگيريم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مبارک باشه  چندروز عقب انداختی که اینجورشد؟

من کلا از 14 .12 دیگه پریود نشدم ولی 26 بر دو از دادم مثبت شد ولی تا 30 برج یکم جلوگیری کردم

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
مبارک باشه  چندروز عقب انداختی که اینجورشد؟

😂😂😂هيچي عزيزم نگذشته فردا بايد پريود شم امروز گذاشتم دوره هام ٢٧ روزه است امروز روز ٢٦ بود و هميشه راس ساعت پويود ميشم 

واينكه خيچ وقت يادم نمياد بي بي چكم حتي يه حاله انداخته باشه اينم واسه اولين بار اينجوري بود

من ٣ متهه پيش اي وي اف ناموفق داشتم داشتم با كلي داروهاي تقويتي خودمو آماده ميكردم 

حالا البته هنوز چيزي معلوم نيست تا خدا چي بخواد🤗🙏🏻