2821
2789
عنوان

بگید چیکارکنم

229 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من یه نی نی ۹ ماهه دارم که ماشالله شیطونه واسه این که به کارام بتونم برسم میزارمش تو روروئک بعضی وقتا 

الان چند روزیه ازتو روروئک میاد بیرون🤦‍♀️😩 چیکارکنم میترسم چیزیش بشه استخر توپ داره بعضی وقتا با عروسکاش میزارم توش خوشش نمیاد 😥 چیکارکنم اخه😑

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
خودت باهاش بازی کن 😍

بازی که خیلی باهاش میکنم اما خوب بعضی وقتا کاردارم نمیشه درمیره ازدستم میره سراغ وسیله های خونه و کشو و اینا😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داره وروجک بزرگ میشه دیگه فقط خیلی حواست باشه یهو با رورویک برنگرده پسر من همش برمیگشت کلا یه هفته ا ...

ماشالله این وروجکا خیلی شیطونو باهوشن ماکجا عقلمون میرسید ازاین کارا کنیم😂😂

داره وروجک بزرگ میشه دیگه فقط خیلی حواست باشه یهو با رورویک برنگرده پسر من همش برمیگشت کلا یه هفته ا ...

من کلا تو موقعی که خوابه کار میکنم حتی الان که دو سالشه اخه میگه همش پیش من باش

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
 من کلا تو موقعی که خوابه کار میکنم حتی الان که دو سالشه اخه میگه همش پیش من باش

شوهرم خیلی کمک میکنه اونم بریده دیگه میگه خسته شدم😥

بزارش وسط پذیرایی یا اتاقش اسباب بازی بریز جلوش دوتایی بازی کنید بعد چند دقیقه که مشغول شد برو  نبال کارات .از الان همش پیشش باشی بعدا هم همینه یکم بزار تنها بازی کنه 

شوهرم خیلی کمک میکنه اونم بریده دیگه میگه خسته شدم😥

نگو عزیزم اینو روزای شیرینیه به خدا من که شوهرم اصلا کمکمم نمیداد اما خوب برنامه ریزی میکردم الان اون جوجو از همه چیز واجب تره کنارش باشین و حسابی باهاش بچگی کنید کار هميشه هست اما نی نی بزرگ میشه زود. یکم دیگه بزرگتر شه راحت تر میشی

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
نگو عزیزم اینو روزای شیرینیه به خدا من که شوهرم اصلا کمکمم نمیداد اما خوب برنامه ریزی میکردم الان او ...

اره میدونم خودمم خیلی باهاش سرگرمم و بازی میکنم بلاخره بچه ان دیگه نباید دیگه بزارمش تو روروئک🙃

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز