2789

سلام 

اونشب خیلی ناراحت شدم راستش گریه هم کردم میخاستم همونموقع پیام بدم و بگم اشکال نداره ولی نمیتونستم چون ناراحت بودم گفتم میخابم آروم میشم دوستم جمله ای که بکار بردی درست نبود اذیتم کرد شاید بی غرض بوده شاید نتونستی درست منظورتو ادا کنی ولی هرحرفی که نسنجیده زده میشه ممکنه سنگین تموم میشه چقدر خوبی که برات مهم بوده از دلم دربیاری 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشالله  بخوبی زندگی میکنین من قصد ناراحتی تو نداشتم اصلااااا.خاستم بگم اون مرد کیلویی چنده بخاد پسرتو بگیره منظورم توهین بمادری شما نبود اصلااااااا.منهم مادرم چطور میتونم دل مادری که شکسته بشکنم چن روزه خیلی ناراحتم چقدرردرد منتظر جواب بودم ببخش اگر ناراحتت کردم

انشالله  بخوبی زندگی میکنین من قصد ناراحتی تو نداشتم اصلااااا.خاستم بگم اون مرد کیلویی چنده بخا ...

آره صددرصد همین که شمامیگید منم به قلب مهربونت ایمان دارم مشخصه چقدر مهربونی اشکال نداره عزیزم من همون شب قرار گذاشتم صبح که بیدارمیشم فراموش کنم و چیزی به دل نگیرم