2777
2789
عنوان

قلیون و اقدام

950 بازدید | 14 پست

سلام خانما من در حال اقدام به بارداری هستم ماه پنج اقدامم امشب قلیون کشیدم بنظرتون روی تخمک و تخمکگذاری اثر میذاره؟؟؟ نگران شدم

البته روز 20پریود هستم

دوماه هم کلومیفن میخورم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

نه بابا راحت باش

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا راحت باش

اخه پارسال نمیدونستم باردارم قلیون میکشیدم بعد بارداریم پوچ شد گفتم شاید از قلیون بوده

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اخه پارسال نمیدونستم باردارم قلیون میکشیدم بعد بارداریم پوچ شد گفتم شاید از قلیون بوده

بی اثر که نیست ولی فکرنکنم ربطی داشته باشه

برای یک زن چیزی درد ناک تر از این نیست که از درون گریه کندو در ظاهر لبخند بزندو نشان دهد همه چیز روبه راهه...وعشق را درون خود بکشد..واین نا عادلانه ترین بخش زندگی یک زن است
من یک عدد دائم القلیان هستم هم قبلش هم بارداری هم بعدش میکشم یک عدد معتاد گم نام😄😄😄 سالم سالم

خیالم راحت ‌شد

خب عزیزم حداکثر یه سال سعی کن بخاطر نینی سمت قلیون وامثالش نری که خیالتم راحت باشه

اخه اطرافیان میکشن ادم هوس میکنه

باید مراعات کنی دیگه عزیزدلم منم قلیون میکشیدم ولی الان کامل ازش دوری میکنم بالاخره بی ضرر که نیست ح ...

اره درسته 

دیگه نمیکشم عذاب وجدان گرفتم

انشالله خدا یه نینی سالم بذاره بغلت بعدش هرچقدر خواستی بکش😁😁😁

وای انشالله بخدا خستم از انتظار خیلی ناامیدم

خدابزرگه عزیزم انشالله به زودی میای بارداریتو اینجا اعلام میکنی فقط این مدتو مراعات کن که خیالتم راح ...

انشالله عزیزم