کوثرجان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2343 عنوان فشارخون 152 بازدید | 4 پست سلام خانما من ۲۵ سالمه فشارم همیشه ۸و ۹ بود.چند وقته فشارم ۱۲ الی ۱۳ هست.الان فشارم رو گرفتن ۱۲ بود دست راستم از سرشب سنگین شده ب نظرتون فشارخون پیدا کردم؟؟برای بارداری هم تو اقدامم . خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت 1397/06/08 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 نمیدم علت سنگینی دستت چی میتونه باشه اینو نمیدونم ولی یکبار به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید چون فشار خون بالا میتونه به دلیل تنگیِ عروقِ کرونرباشه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فاطی19 عضویت: 1395/10/02 تعداد پست: 4132 اصولا که ۱۲،۱۳نرماله ولی شما فشارت پایین بوده رو نمیدونم جز فشار خون محسوب میشه یا نهمن مثلا گاهی ۱۵ .۱۴ میشه ولی من هم مشکل فشار دارم هم کلیه بخاطر همین قرص میخورم 🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
کوثرجان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2343 نمیدم علت سنگینی دستت چی میتونه باشه اینو نمیدونم ولی یکبار به پزشک متخصص قلب مراجعه کنید چون فشار خ ... بعصی وقتا قسمت سینه م سمت چپ تیر میکشه و تمام بدنم سفت میشه بعد ول میکنه.الان ب نظدتون فشارم بالاس؟؟ خدایا شکرت 😊درهمه حال و هر لحظه شکرت
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 بعصی وقتا قسمت سینه م سمت چپ تیر میکشه و تمام بدنم سفت میشه بعد ول میکنه. الان ب نظدتون فشارم بالاس ... باید فشار سنج فشارتونو دکتر اندازه بگیره اون تعیین میکنه که بالاست یاپایینه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم