2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چند ماه رفتم 

قدرت بدنيم خيلي بهتر شد ولي اينكه روي فرم هيكلم تاثير خارق العاده بذاره ، نه 

ولي واقعا دوستش داشتم 

تجربه سالها ورزش كردن ميگه  بدون رژيم ورزش تنها اثر زيادي روي لاغر شدن نداره

من چند ماه رفتم  قدرت بدنيم خيلي بهتر شد ولي اينكه روي فرم هيكلم تاثير خارق العاده بذاره ، نه& ...

یعنی چربی شکم و پهلو آب نشد؟

عضله ی بازو و بقیه جاها بزرگ شد؟میترسم مثل مردا بشم اصلا از عضله خوشم نمیاد

نه  مثل مردها نميشي خيالت راحت  بهتر شدم ولي اينكه  ديگه همه چربيها بره نه ولي اگر ...

ممنون عزیزم.ببخشید شما اضافه وزنتون کم بود؟آخه منم 62 کیلوام و قدم 160 .رفتم کلاس تقریبا باربی بودم از بس همه چاق بودن تازه مربی میگفت اینجا کلاس پیشرفته هاس بعد فکر کردم چجوری اینا چندماه میرن و اینقد چربی دارن

ممنون عزیزم.ببخشید شما اضافه وزنتون کم بود؟آخه منم 62 کیلوام و قدم 160 .رفتم کلاس تقریبا باربی بودم ...

اتفاقا من هم زماني كه ميرفتم پيلاتس حدوداي شما بودم 

با همين قد 

من خيلي سال ه ورزش ميكنم ( با دوره هاي توقف البته) و چند سال هست كه بعد از زايمان (والبته بخاطر بالا رفتن سن ) وزنم اضافه تر از چيزيه كه ايده آلمه 

اروبيك و پيلاتس و بدنسازي و اخيرا trx رفتم 

تنها چيزي كه واقعا در كاهش وزن موثر بوده برام كم خوردنه

با ورزش كردن فرم كلي بدن بهتر ميشه قدرت بدني بالاتر ميره روحيه بهتر ميشه منظورم اينه فايده هاي زيادي داره ولي تجربه من نشون داده به تنهايي لاغر نميكنه

اگر دوست داري كه خيلي خوش اندام بشي رژيم مناسب و هر ورزشي رو كه بهت انرژي بيشتري ميده دنبال كن 

به نظر من همه ورزشها وقتي اصولي و مداوم انجام بشن فرم بدن رو متناسب ميكنن ولي باز از يه مربي بپرسي بهتر ميتونه با توجه به فرم بدن تو بهت نظر بده رو چه قسمتي بيشتر كار كني و چه ورزشي. بيشتر اين كارو انجام ميده

همه ورزشها رو هم وقتي كنار بذاري از اون فرم ايده ال خارج ميشي 

بنابراين ورزشي رو انتخاب كن كه دوست داشته باشي هميشه ادامه بدي نه لزوما به خاطر  حفظ هيكل بلكه بخاطر همه فوايدي كه ورزش كردن داره

ممنون از راهنماییتون لطف کردید. Trx چیه

ورزشيه كه با استفاده از بند مخصوص انجام ميشه 

و در اغلب حركتها حفظ تعادل كلي بدن لازمه بنابراين كل مركزي بدن اغلب درگيره 

يه سرچ كن عكسهاشو ميبيني ، هيجان انگيزه چون يه سري حركاتي رو ميتوني انجام بدي كه فقط با وجود اون بندها ممكنه