سلام بچه ها امروز روز 20سیکله منه سیکلا م 32 روزست من از 10 پری یه روز درمیون اقدام کردم روز 5 پری ام کلومیفن خوردم تا 10 پری روز دوتا الان خیلی کمرم پهلو مو زیر دلم بعصی وقتا درد میکنه طبیعیه یا نه؟؟کمک لطفا
نمی دونم ولی یک ماه کامل یه روز درمیون؟ واقعا حق داری کمر درد هم بگیری.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عزیزم از 10 پری تا 20 پری کلا 5،6 بار اقدام کردم دیگ 😕
آها. ببخشید من اشتباه متوجه شدم
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
منم الان روز ۱۵ دارومم کلومیفن اقدامم تا الان سه بار بود منم به شدت زیر دلم و تخمدونام و پهلو کمرم درد داره انگار گرفته اما خب خیلیش تاثیر کلومیفنه من چند دوره خوردم کم و بیش این دردا بود باهام
منم الان روز ۱۵ دارومم کلومیفن اقدامم تا الان سه بار بود منم به شدت زیر دلم و تخمدونام و پهلو کمرم د ...
نه من این ماه اولین باره کلومیفن خوردم و اولین ماه ک اقدام کردم هیچ مشکلی ام نداشتم فقط خواستم زود جواب بگیرم خیلی پهلومو کمرم درد میکنه نمیدونم گرفته یا عوارض قرصه خدا کنه بگیره😕