2777
2789
عنوان

کاربر misseli

126 بازدید | 7 پست

خانوما کسی این کاربرو میشناسه ؟یا تازگیا ازش خبر داره 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منشن کن

تاپیکاشو خوندم تاحالا باهاش صحبت نکردم خیلی ناراحتم بخاطر وضعیتش انگار ک نزدیکا خودمه نمیدونم چرا انقد تو فکرشم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
تاپیکاشو خوندم تاحالا باهاش صحبت نکردم خیلی ناراحتم بخاطر وضعیتش انگار ک نزدیکا خودمه نمیدونم چرا ان ...

اخرين تاپيكش خوندم

چ جمله دردناكي

من منتظرم پاره تنم ازم جدا بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اخرين تاپيكش خوندم چ جمله دردناكي من منتظرم پاره تنم ازم جدا بشه

بنده خدا خیلی سخته کشیده ...خیلی دلم میخواد از حالش باخبر باشم ....همش میگم خدا کنه شوهرش خوب باشه هواشو داشته باشه تو این شرایط خیلی خوبه ک شوهرادم واقعا درک کنه.....خدا کمکش کنه ....بنده خدا ذوق داشت واس اخرین نی نیش ....چقد بد نارسایی سرویکس😢😢😢😢ای خدا چرا قدیم اینجور چیزا نبود

بنده خدا خیلی سخته کشیده ...خیلی دلم میخواد از حالش باخبر باشم ....همش میگم خدا کنه شوهرش خوب باشه ه ...

حالا تو ديگه زياد حساس نشو هر كسي سرنوشتي داره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم