2777
2789
عنوان

لطفا جدی بگیردشون (حساسا نیان لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 77 پست

افسردگی شدید اگه درمان نشه همینه مراقب باشید تو را خدا درمان کنید پدرشوهر دختر خاله من خودشو چند سال پیش کشت بدون هیچ مشکلی تو زندگیش فقط افسردگی شدید داشت چقدر وحشتناک بود دیدن پدرشون بالای درخت کنار خونه توسط پسرش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

منظورم اینه که اگه کسی رو دوربرتون دیدن که از نظر روخی مشکل داره بیشتر از این که هست بهم نریزدش کمکش ...

دقیقا همیشه کسی که حتی به شوخی از خودکشی حرف میزنه ینی بهش فک میکنه که داره حرف میزنه دیگه!! پس باید جدی گرفته بشه

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بستریش میکردن روحش شاد♥ خدا به داد دل خانوادشو بچه هاش برسه

اره عزیزم کاش اما چه فایده که رفته و الان تو سینه قبرستون خوابیده بعضی وقتا ما ادما خیلی خودخواه میشیم دیگه به هیچی جز خودمون فکر نمی کنیم ... 

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .
افسردگی شدید اگه درمان نشه همینه مراقب باشید تو را خدا درمان کنید پدرشوهر دختر خاله من خودشو چند سال ...

اره عزیزم به خصوص الانه که وضع مالی و پولی مردم بهم ریختس.. همسرم بعضی وقتا تا صبح بیداره و خوابش نمی بره از غصه پول و کار 

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .

بیشترین ظلم و به خودش کرده

بچه های که شاید یه خاطر محو یادشون بمونه

همسرشم که رفته زن گرفته

مادر پدر و خواهر و برادرم فوقش ۱سال اوج ناراحتیشونه بعد اون کمرنگ میشه

فقط خودشو زجر داده و روزایی که میتونسه لذت ببره و از دست داده

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
دقیقا همیشه کسی که حتی به شوخی از خودکشی حرف میزنه ینی بهش فک میکنه که داره حرف میزنه دیگه!! پس باید ...

بله دختر خاله من میگفت همش از خودکشی میگفت و اینکه چقدر خوبه ادم خودشو بکشه راحت بشه میبرنش شمال اونجام همش از خودکشی میگفته افسردگی شدید درمانش شوک الکتریکی هست نه دارو و قرص  باید خانمه را بستری میکردن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اخر هاقبت خود بدبختم همينه با وجود افسردگي بچم دنيا بياد حتما ميرم داروًبخورم 

خدا نکنه بدبخت چی دختر خوب چرا افسرده... من خدا را دارم ... راستی پیش حاجی نباتی رفتی