2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین ضروربه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
ایشالاخداحاجت دلتومیده هیچ وقتم استرس نیادسراغت فقط ببخشی میش توضیح بدین دقیق چطوری میکردن چندبارزیا ...

دخترم هر چند روز یه بار چشاش رو چپ میکرد. یعنی یا دوتا سیاهی رو به هم نزدیک میکرد یا یه سیاهی ثابت بود اون یکی میرفت یه ور دیگه!!!بردم دکتر گفت اگه بعده۵ ماه هم اینجوری شد بیار که تا ۳ ماه بیشتر نشد. پسرمم همین جوری تا تقریبا همون ۳ ماه خوب شد

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم ها و ریه اخرین چیزهایی هستند که تکامل پیدا میکنن بخاطر همین بچه هایی که یکم زودرسن زردی میگیرن که بخاطر ریه هاست یا ناهماهنگی چشم دارن که ممکنه تا یکسالگی تکاملش طول بکشه اگر خیلی غیر طبیعیه و زیاد تکرار میشه محض احتیاط ببرید متخصص قرنیه پسر منم تا پنج سالگی یک چشمش میموند هر شش ماه میبردمش متخصص چکاب میکرد اخرین بار بردمش بیمارستان تخصصی چشم گفت مشکلی نداره کامل رفع شده دیگه نیارش خوب شده خداروشکر 

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
چشم ها و ریه اخرین چیزهایی هستند که تکامل پیدا میکنن بخاطر همین بچه هایی که یکم زودرسن زردی میگیرن ک ...

مرسی گلم فدات شم 

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت