shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 عنوان درد پری 77 بازدید | 9 پست سلام بچه ها درد مشابه پری روزای اول بارداری طبیعیه؟ لطفا ج بدید آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم! 1397/06/08 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26083 فکر کنم بله من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 باردار هستی آز ندادم اما بیبی مثبته. روز ۳۱ سیکلم هستم از دو سه روز پیش بیبی مثبت شده اما گاهی دلم جوری درد میگیره ک حس میکنم دارم پ میشم آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 تا دو ماه طبیعیه جدی؟؟ یکم خیالم راحت شد آخه خیلی ترسناک هی فکر میکنم الانه که.... آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 هی باید کم و کم تر بشه ولی نه که تا آخر داشته باشی الان روز ۳۱ سیکلم هستم آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!