2821
2789
عنوان

دل درد

50 بازدید | 7 پست

سلام کسایی که بچه دارن یا باردارن میشه بگن ک تو روزای اول دل درد مشابه پری داشتن یا نه؟

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره من چندروز نزدیک پری زیر دلم مدام تیر میکشید دقیقا موعد پری هم دل درد کمر درد شدید دقیقا مشابه پری که از خواب بیدارشدم و هرلحظه منتظر بودم که پری بیاد ولی خبری نشد و فرداش هم بی بی چک مثبت شد

از کجا احتمال میدی پریود نباشه؟

بیبی مثبته اما هنوز آز ندادم

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
اره من چندروز نزدیک پری زیر دلم مدام تیر میکشید دقیقا موعد پری هم دل درد کمر درد شدید دقیقا مشابه پر ...

من روز ۳۱ سیکلم هستم اما از تقریبا ۳ روز پیش بیبی مثبت شده اما گاهی دل درد شدید میگیرم جوری ک حس میکنم دارم پ میشم 

من روز ۳۱ سیکلم هستم اما از تقریبا ۳ روز پیش بیبی مثبت شده اما گاهی دل درد شدید میگیرم جوری ک حس میک ...

منم دقیقا همون حالت های پری رو داشتم حس میکردم هر لحظه ممکنه ک پریود بشم ولی حامله بودم

منم دقیقا همون حالت های پری رو داشتم حس میکردم هر لحظه ممکنه ک پریود بشم ولی حامله بودم

تا چ مدت این دردا رو داشتی؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز