2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم منظورم همون خواب های جنسیت هست ، من خواب دیدم پسر به دنیا میارم شوهرمم خواب پسر دیده ولی سونو تا ...

خوب خواب شما برعکس شده،،،منظورم خواب میوه ها یا وسایلی که تعبیرش جنسیت فرزند باشه

خوب خواب شما برعکس شده،،،منظورم خواب میوه ها یا وسایلی که تعبیرش جنسیت فرزند باشه

راستی من از وقتی باردار شدم همش خواب نامحرم یا خیانت به شوهرم البته نه جنسی بلکه فرار با مرد غریبه یا خواستگار هامو میبینم کلافه شدم ، گاهی میبینم جلو مرد غریبه لختم ، کلا کلافه از خواب بیدار میشم چون تو خوابمم معذبم که دارم خیانت میکنم ، کسی اینطوری بوده ؟! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
راستی من از وقتی باردار شدم همش خواب نامحرم یا خیانت به شوهرم البته نه جنسی بلکه فرار با مرد غریبه ی ...

من سر دخترم یکسره خواب مرد غریبه می دیدم،،،الان دخترم خیلی با جنمه،،حس حمایتگری خیلی داره.

من اصلا حالت تهوع ندارم خيلي ام ترشي و سركه و قارا و ليمو ترش ميخورم دوس دارم زود بدونم جنسيتش چيه ...

من میگم پسره چون منم مثه شما ام نینیم پسره

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
من سر دخترم یکسره خواب مرد غریبه می دیدم،،،الان دخترم خیلی با جنمه،،حس حمایتگری خیلی داره.

شنیده بودم سر پسر خواب نامحرم زیاد میبینه ادم ، پس به جنسیت نیست 

اینا رو میشه به منم بگی ؟! رشد موی پا کم ، تست جوش شیرین اوایل کف کرد ولی اواخر کف نمیکنه ، بچم همش ...

عزیزم من رشد موهای پام واسه پسرم زیاد بود بچه هم سمت راست باشه میگن پسره

دختر سمت چپه

بعدشم بچه پسر زودتر احساس میشه و تکون میخوره به قول مامانا زودتر جون میگیره جنین پسر

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
عزیزم من رشد موهای پام واسه پسرم زیاد بود بچه هم سمت راست باشه میگن پسره دختر سمت چپه بعدشم بچه پس ...

رشد موهای پام کم شده فقط ولی بقیه علایم که سمت راست باشه و از هفته ۱۴ تکون های خیلی ریز و خفیفش رو حس میکنم 

رشد موهای پام کم شده فقط ولی بقیه علایم که سمت راست باشه و از هفته ۱۴ تکون های خیلی ریز و خفیفش رو ح ...

نمدونم والا هرکسی فرق داره علایمش

تیکر دختر زدی

دختر دوست داری؟غربالگری اول نگفت چیه بچه؟

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
نمدونم والا هرکسی فرق داره علایمش تیکر دختر زدی دختر دوست داری؟غربالگری اول نگفت چیه بچه؟

چون تا الان سونو گفته دختر تیکر دختر زدم البته میگم هنوز آنومالی نرفتم، خودم کاملا با دختر کنار اومدم ولی اینقدر علایم پسر دارم دل و دلم برا خرید نمیره تا مطمئن بشم 

چون تا الان سونو گفته دختر تیکر دختر زدم البته میگم هنوز آنومالی نرفتم، خودم کاملا با دختر کنار اومد ...

چه لذتی داره واسه بچه دوم خرید کردن

اونجا باباجون پول میداد اینجا شوهر جان

عزیزم هرچی باشه انشاالله سالم و سلامت باشه 

من هنوز به دختر و پسر بودنش فک نکردم و دل نبستم ,میترسم بر عکس بشه بخوره توی ذوقم

چه لذتی داره واسه بچه دوم خرید کردن اونجا باباجون پول میداد اینجا شوهر جان عزیزم هرچی باشه انشاالل ...

کار خوبی میکنی ، تو ذوق خوردن حال آدمو میگیره ، الانم من به دختر دل بستم شوهرم میگه اگه پسر بشه خودم باید شیر بدم تو پذیرش دیگه پسر نداری 😂😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز