2821
2789
من حدس زدم از روی اون روش هایی که توی نت بود مثلا تست جوش شیرین یا موهای پا یا سمت راست و چپ بودن ج ...

اینا رو میشه به منم بگی ؟! رشد موی پا کم ، تست جوش شیرین اوایل کف کرد ولی اواخر کف نمیکنه ، بچم همش سمت راسته ، جفتم هم خلفی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منظورم خواب هایی که به جنسیت مربوط میشه،،من سر دخترم خواب سیب سرخ دیدم که تعبیرش میشه فرزند دختر.

والله عروس جاريم خواب سيب ديده بود همش ميگفت بچه م دختره،رفت سونو پسر بود،الان هم به دنيا اومده دو ماهشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
من اصلا حالت تهوع ندارم خيلي ام ترشي و سركه و قارا و ليمو ترش ميخورم دوس دارم زود بدونم جنسيتش چيه ...

منم اوایل ویارم این چیزا بود و خوشگلم شده بودم ولی تا الان سونو گفته دختر درحالی که میگن اینا علایم پسره 

والله عروس جاريم خواب سيب ديده بود همش ميگفت بچه م دختره،رفت سونو پسر بود،الان هم به دنيا اومده دو م ...

سیب سبز پسره،،سیب سرخ دختر،،،البته گفتم بعضی خوابها صادقه است.

قبل سونو که نمیشه،،،مگه مادر خواب ببینه،،تازه اگه خواب صادقه باشه.

من دوبار قبل سونو خواب دیدم دختره ولی پسر بود

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
مبارکتون باشه .جنسیت بچه چی هست؟

ممنون عزيزم،پسره،البته سلفري رو بخاطر رهايي از ازمايشات غربالگري و سلامتي جنين انجام دادم و جنسيت واقعا برام مهم نبود،مهم سلامتيه،چون تجربه تلخ داشتم اينو ميگم،فقط دعا كنيد سالم باشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
منظورم خواب هایی که به جنسیت مربوط میشه،،من سر دخترم خواب سیب سرخ دیدم که تعبیرش میشه فرزند دختر.

منم منظورم همون خواب های جنسیت هست ، من خواب دیدم پسر به دنیا میارم شوهرمم خواب پسر دیده ولی سونو تا الان که گفته دختره هنوز آنومالی نرفتم

من دوبار قبل سونو خواب دیدم دختره ولی پسر بود

منظورم خوابی که مربوط به جنسیت بشه،،،مثلا خواب خیار که پسره،،خواب هندونه دختر،،البته این حرفام مال قدیمیاست و واسه سر گرمی.

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز