2777
2789
عنوان

چرا انقدر کشش میدین !؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

بچه ها کاری به راست و دروغش  ندارم ولی  خواهشا به بچه اینجور افراد توهین نکنید و لقب زشت نچسبونید حالا هرچقدر میخواید به اون ۲تا فحش بدین🤒

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ سالشه تو کلاس زبان اشنا شده با مرد متاهل رفته خونشون باردار شده بعد یواشکی عقد کرده محضری نشده ال ...

وا مگه نگفت ۷ ماهمه

۲ماه میمونه که😶😶

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
خنگ‌منه 😘😘

ژووون به تو😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بچه ها کاری به راست و دروغش  ندارم ولی  خواهشا به بچه اینجور افراد توهین نکنید و لقب زشت ن ...

اگه راست باشه بچش گناه داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خنگ کی بودی تو؟😂😂😂😂 والا بیشتر شبیه رمان بود خو

جون من

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جون من

نمیدونم والا ولی شبیه رمان بود به نطرم

نمیدونم والا ولی شبیه رمان بود به نطرم

اره باو عجب شکمشو دیدی 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره باو عجب شکمشو دیدی 

اوهوم دیدم موهاش قشنگ بود😂🤣🤣😍