2777
2789
عنوان

چرا انقدر کشش میدین !؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دیگه بسه باید تموم شه این بحث

چطوری فهمیدین بد جوری منو خر کرد

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
برای منی که چند روز نیومدم یکیتون بگه جریانو

هیچی ی بنده خدایی داستانشو تعریف کرده مث اینکه چندماهه حاملس مادرشم نمیدونه شکمش کوچیکه😑حالا من میگم راست یا دروغ ولش کنین دیگه اگ فک میکنین راسته کمکش کنین اگرم نه بیخیال بشین دیگ

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

منم نخوندپش پر بازدیداست فکر کنم😊😊

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

۱۹ سالشه تو کلاس زبان اشنا شده با مرد متاهل رفته خونشون باردار شده بعد یواشکی عقد کرده محضری نشده الان دوهفته مونده به زایمانش خانوادش اینا هنوز نمیدونن.

تا اخرین نفس ادامه میدهیم💪

ناربن دعواداری😂😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
😂😏

رو کمک من حساب کنی😂😂😂

نه بابا😲😲😲😲😲😲😲جدی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
۱۹ سالشه تو کلاس زبان اشنا شده با مرد متاهل رفته خونشون باردار شده بعد یواشکی عقد کرده محضری نشده ال ...

بعضیا میگن زود قضاوت میکنی 😐😑

ولشون کن عزیزم

خوششون میاد یکی با روح و روانشون بازی کنه

چطوری فهمیدین بد جوری منو خر کرد

خنگ کی بودی تو؟😂😂😂😂

والا بیشتر شبیه رمان بود خو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت