mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 عنوان ترشح سینه؟!!!! 452 بازدید | 15 پست دوستای گلم سلام الان پسرمو بغل کردم تا گذاشتمش زمین یه خورده بعد حس کردم سینه راستم کمی ترشح شیری داشت جوریکه لباسم یه قطره شیری شد دردم نداره سینه ام.درضمن دوماه و نیمه پسرمو از شیرگرفتم خواهشا اگه کسی تجربه داره بگه.خیلی نگرانم.دیروزم حس کردم سینه چپم اینجور شده.شنیدم ترشح خودبخود سینه خطرناکه.حالا نمیدونم بخاطر فشاری ک پسرم توو بغلم ب سینه ام آورد اینجوری شد یان.کسی تجربه مشابه داشته؟😢 دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه 1397/06/08 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیپی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3511 پرولاکتن فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
fatemeh1378 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 674 پرولاکتینتون بالاست خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو
mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 پرولاکتن یعنی خطرناکه؟چون من با انگشتم فشارش ندادم نوک سینه امو .چرا ترشح داشت؟شما تجربه داشتی؟ دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
پیپی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3511 یعنی خطرناکه؟چون من با انگشتم فشارش ندادم نوک سینه امو .چرا ترشح داشت؟شما تجربه داشتی؟ من پرولاکتینم بالاس. فعلاهم ترشح ندارم ام ار ای باید بدم.قرص میخورم داستینکس خارجی ک اصلا میدانمیشه.میگن قرص بخوری خوب میشی من ک فعلا از ندادم فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 نترس عادیه . پستونت کم کم خشک میشه از این میترسم که من که با انگشتام فشار ندادم نوک سینه امو چرا ترشح داشت؟ممکنه وزن بچه باعث ترشح شده باشه؟ دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
پیپی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3511 از این میترسم که من که با انگشتام فشار ندادم نوک سینه امو چرا ترشح داشت؟ممکنه وزن بچه باعث ترشح شده ... از بده فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 من پرولاکتینم بالاس. فعلاهم ترشح ندارم ام ار ای باید بدم.قرص میخورم داستینکس خارجی ک اصلا میدانمیشه. ... شما ترشح سینه ات با فشار میومد ؟ دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
پیپی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3511 شما ترشح سینه ات با فشار میومد ؟ من سینه هام ترشح نداره ولی یعد خوردن دارو و از باید ام ار ای از سرم بدم تا مشکل هیپوفیزی نداشته باشم فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 من سینه هام ترشح نداره ولی یعد خوردن دارو و از باید ام ار ای از سرم بدم تا مشکل هیپوفیزی نداشته باشم ممنون عزیزم از راهنماییت سلامت باشی دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
پیپی عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 3511 ممنون عزیزم از راهنماییت سلامت باشی فدا فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
مینا1996 عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1417 از این میترسم که من که با انگشتام فشار ندادم نوک سینه امو چرا ترشح داشت؟ممکنه وزن بچه باعث ترشح شده ... این عکس العمل عادیه بدنه که به هنگام گریه بچه ناخوداگاه شیر از پستان ترشح میشه
mr3rz مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 605 این عکس العمل عادیه بدنه که به هنگام گریه بچه ناخوداگاه شیر از پستان ترشح میشه چ جالب اولین باره میشنوم.مرسی عزیزم استرسم کم شد.😍😍 دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه