2789
عنوان

دیدن سادات

109 بازدید | 12 پست

دوستان من تاحالا عیدی نرفتم دیدن سادات 

زن همسایه و صابخونمون ساداته و دوست و اشنا دارن بهش سر میزنن 

میخوام بدونم باید چیزی ببرم ؟

خدايا آن ده ,كه آن به

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والامنکه کسی میادخونم نه تنها چیزی نمیاره یک پولی هم به عنوان عیدی بهشون میدیم

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

چیزی ببری که خوبه. اما نبردی هم ایراد نداره سادات عیدی میدن. اگه میتونی شیرینی بخر ببر

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

همسر من از ساداته . من که کادو نمیدم ایشون عیدی میده  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
اره اونا که عیدی میدن  ولی فکر میکردم ماهم باید حتما ذست پر بریم

من بدم میاد دست خالی برم 

انتخاب باخودته

اگه نمیتونی بری بیرون مگه امشب مهمون نداری؟ خب یا غذا ببر یا میوه یا بسکوت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من بدم میاد دست خالی برم  انتخاب باخودته اگه نمیتونی بری بیرون مگه امشب مهمون ندا ...

اره این چیزا رو دارم 

خودمم واقعا دوست ندارم دست خالی برم

خدايا آن ده ,كه آن به

اره این چیزا رو دارم  خودمم واقعا دوست ندارم دست خالی برم

پس براش یا غذا ببر یا میوه یا شیرینی

اگرم یه جعبه شکلات پلمپ داری اونو ببر

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اره اونا که عیدی میدن  ولی فکر میکردم ماهم باید حتما ذست پر بریم

ما که رسم داریم چیزی میبرن   البته اجباری نیس دلخواه میبرن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........