2777
2789
عنوان

اومدن گریه

328 بازدید | 6 پست

پدر شوهر و مادر شوهر ملعون رفتن پیش وکیلم. کلی گریه کردن ک پسرمون هیچی نداره بیاد توافقی جدا شه( انگار همینا نبودن که میگفتن فقط طلاق!!!) گفتن ما اگه میدونستم قراره کار ب اینجا بکشه همون اوایل آشتیشون میدادیم.... وکیلمم گفته پرونده مهریه ش جداست. برا دوست دختر بازییشم یه پرونده دیگه دادیم( البته اینو دروغ گفته). وقتی دوست دختر داشت غلط کرد اومد زن گرفت.... 

ای خدااااا.... انقد دوست دارم جاهامون عوض شه... تمام زجرا و توهین و تحقیرا رو بکشن. سر هییییچی زندگیمو پاشوندن. پسره با دوست دختر بازیش. ننه باباش با پر کردن و توقع های غیر عادیشون. فک کنید باباش سرم داد میزد ک تو غلط کردی به پسر من گفتی چرا شغل منو ادامه نداده!!! باید تورو طلاق بده( حرف بدی زده بودم؟ خودش هم پولداره هم شغل خوبی داره) . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ایشالله به جق این روز همچین پدرشوهرمادرشوهرایی رو ذلیل و علیل بکنه بعدبفهمن بد کردن و نتیجه بدکر ...

الهی آمین.... وکیلم گفت ننه ش خیلی پیر شده. انقد دلم خنک شد!!! عید ک دعوا درست کردن خودشون رفتن مسافرت!! من و  بابام و مامانم تو یه هفته ۵- ۶ کیلو کم کردیم... داداشمم مسافر بود داشت میرفت آلمان برای همیشه. تنها عیدی بود ک ایران بود!!! ک ب لطف شمر بازی اینا عیدمون عین عاشورا گذشت..... اصلا نفهمیدیم برادرم کی رفت چطور رفت😢😢😢😢😢 منکه نمیبخشمشون

الهی آمین.... وکیلم گفت ننه ش خیلی پیر شده. انقد دلم خنک شد!!! عید ک دعوا درست کردن خودشون رفتن مساف ...

نترس همچین به بدبختی بیفتن حالا کجاشو دیدی...

فکرکردی بازی با ابرو یه دختر کنن و بعدم طلاق بهمین راحتیه...

ازخدا بخواه به بدترین شکل تقاص بدن

نترس همچین به بدبختی بیفتن حالا کجاشو دیدی... فکرکردی بازی با ابرو یه دختر کنن و بعدم طلاق بهمین را ...

انقققققد راحت گرفته بودن!!! انقد راحت راجب ب تموم شدن زندگی من و طلاق تصمیم گرفته بودن! بهانه های الکی!!! مثلا میگفتن کارتو بهونه میکنی برا پسرمون غذا نمیپزی!!! حالا جالبه من عقدم هنوز نرفتم سر زندگیم تا ببینن غذا میپزم یا نه!