سلام خواستگاری دختر خواهرمه ماتاحالا مراسم خواستگاری نه رفتیم نه دیدیم اخه مادوتا خواهر اقوام شوهر کردیم مراسم خواستگاری اینجوری که نداشتیم نمیدونیم چی باید بگیم اول کی باید صحبت کنه چی بگه اگه بلدید راهنمایی کنید
من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
بحثای فرعی ک همون احوال پرسیه ک هردو طرف از حال واحوال و شغل و اصالتا کجایی هستید و چیکار میکنید و اینا میپرسن ولی بحثای محوری و اصلی وخانواده ی پسر باید شروع کنن اگه گفتن برن تو اتاق و اینا صحبت کنن بذارین برن و ملاکای همو بدونن البته اگه اولین باره همودیدن و یه اتاق مرتب اماده داشته باشین