بچها من ۸ روز پیش سقط کردم و سزارین شدم.از طرفی امروز خاله مادر شوهرم فوت شدن.فردا خاک سپاریه.بهم میگن تو نرو چلت میفته رو چله بد میاره.اصلا اعتقادی ندارم .ولی از حرف خوشم نمیاد .نمیدونم برن یا نرم .هردوش حرف توشه.شما شنیدین ایا؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میشه تو ضیح بدی ؟ من بلد نیستم یعنی اگر بره چه اتفاقی میفته؟
من اینجوری شنیدم مثلا ی زنی زایمان کنه هنوز چله خودش و بچه ش نشده میگن خوب نیست بره خونه کسی دیگه که مثلا بچه کوچیک داره یا مریض داره یا فوت شده دارن میگن چله این خانم که زایمان کرده میافته گردن اون خونواده ای که رفته خونشون و مثل اینکه خوب نیست
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من اینجوری شنیدم مثلا ی زنی زایمان کنه هنوز چله خودش و بچه ش نشده میگن خوب نیست بره خونه کسی دیگه که ...
پس با این حسابا خیلی از خانواده ها عقیده دارن و من از این موضوع بی خبر بودم .تو این حالو هوای خودن شوهرم داشت افسردگی میگرفت و تازه ب زور دارم حالشو بر میگردونم.پس بهتره نریم کلا چون اصلا حوصله حرف و پچ پچ خانما رو ندارمی چیزی جور میکنم نمیرم و اینکه سعی میکنم شوهرمم نره
زنگ بزن ب مادر شوهرت بگو برای وضعیتم باید استراحت کنم و تسلیت بگو. دیگ نباید توقع ...
رابطه م با خانواده شوهرم رسمی نیس و دیشب شام خونشون بودم حالا میگن شام چطور میاد مراسم مریض میشه ولی سعی میکنم خاکسپاری نرم و مراسم مسجدشون برم ی بیست دقیقه ای و برگردم