2777
2789
عنوان

چله رو چله میفته رو شماهم شنیدین😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 34 پست

عزیزم زنگ بزن مادر شوهرت عذر خواهی کن.بگو نمیتونم بیام.و تسلیت بگو.

روحیت خراب میشه.

خرافاتو بیخیال.

به فکر خودت باش.😘

اگه دوست داشتی بگو دلیل سقط چی بود؟

Do not give up  
میشه یگی چله برای چه کسایی هست؟ تازه عروس چله روش میوفته و زائو؟ خاله ی مادرشوهر نسبتش دوووره ها

دخترش که تو خونش بوده .ارایشگرمونه و از نزدیکاست واسه همین.ی بار دعوت شدم خونشون

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زنگ بزن مادر شوهرت عذر خواهی کن.بگو نمیتونم بیام.و تسلیت بگو. روحیت خراب میشه. خرافاتو بیخیا ...

تو ۱۹ هفتگی.با ایودی باردار شدم .بعد ۳ ماه لکه بینی .ی ماه خونریزی شدید و استراحت مطلق.بی دلیل کیسه ابم پاره شد.و واقعا واسه خودم و همسرم سخت بود

میشه تو ضیح بدی ؟ من بلد نیستم یعنی اگر بره چه اتفاقی میفته؟

من اینجوری شنیدم مثلا ی زنی زایمان کنه هنوز چله خودش و بچه ش نشده میگن خوب نیست بره خونه کسی دیگه که مثلا بچه کوچیک داره یا مریض داره یا فوت شده دارن میگن چله این خانم که زایمان کرده میافته گردن اون خونواده ای که رفته خونشون و مثل اینکه خوب نیست 

تو ۱۹ هفتگی.با ایودی باردار شدم .بعد ۳ ماه لکه بینی .ی ماه خونریزی شدید و استراحت مطلق.بی دلیل کیسه ...

😢😘

عزیزم به هیچ وجه نرو.اونا درک میکنن شرایطتو.

ایشالا دیگه غم نبینی😍😘

Do not give up  
میترسم خانواده شوهرن بزارن رو حساب بی احترامی

زنگ بزن ب مادر شوهرت بگو برای وضعیتم باید  استراحت کنم و تسلیت بگو.  دیگ نباید توقع داشته باشن

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

اره کاملا باچشمامم دیدم نرو فکر خودت باش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من اینجوری شنیدم مثلا ی زنی زایمان کنه هنوز چله خودش و بچه ش نشده میگن خوب نیست بره خونه کسی دیگه که ...

پس با این حسابا خیلی از خانواده ها عقیده دارن و من از این موضوع بی خبر بودم .تو این حالو هوای خودن شوهرم داشت افسردگی میگرفت و تازه ب زور دارم حالشو بر میگردونم.پس بهتره نریم کلا چون اصلا حوصله حرف و پچ پچ خانما رو ندارم‌ی چیزی جور میکنم نمیرم و اینکه سعی میکنم شوهرمم نره

زنگ بزن ب مادر شوهرت بگو برای وضعیتم باید  استراحت کنم و تسلیت بگو.  دیگ نباید توقع ...

رابطه م با خانواده شوهرم رسمی نیس و دیشب شام خونشون بودم حالا میگن شام چطور میاد مراسم مریض میشه ولی سعی میکنم خاکسپاری نرم و مراسم مسجدشون برم ی بیست دقیقه ای و برگردم