2777
2789
استاتر زیادی داری حرف مفت میزنی.... جمع کن برو

اینجوری باهاش حرف نزن.

کسی که برای دیده شدن میره سراغ مسایل توهمی.دنبال ارشاد شدن نیست.

به جای حرف زدن با استارتر به کسایی بگو که باور میکنن

دو چیز انتها نداره.اولی کهکشانه.دومی جهل بشره.البته اولی رو مطمعن نیستم.
داستان تخمی نسازیم😐  مردم_خر_نیستند#  

چرا فک میکنی داستان تعریف میکنم 

واقعیه به خدا من خودمم هنگ کردم تازه فهمیدم 

نمیدونم طلاق بگیرم نمیدونم با خانواده شوهر قطعه رابطه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

والا شورشو دراوردن.. جاریش شده الکسیس تگزاس. برادر شوهرم جانی سینس... وسط خونشون میخورن و تجاوز میکنن... بقیه هم به یه ورشون نیس😑 ادم بد دهنی نیستم ولی تخیل تخمی بعضیا بد میسوزونتم

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

خانما الان شمایی که میگید ما هم بی حجاب می گردیم خداییش به عمد نمی کنید که اینکارو مثلا بگید بزار فلان مرد ببینه انداممو 

اما این خانم قصدش همین بوده 

پس انتظار دیگه ای هم نداشته باشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اینجوری باهاش حرف نزن. کسی که برای دیده شدن میره سراغ مسایل توهمی.دنبال ارشاد شدن نیست. به جای حرف ...

😩😩😩😩

سرکاریم#  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بکوبون تو دهنش بعدم لختش کن و حسابی بزنش عین مارمولک بشه.انگار مریضه واقعا برادرشوهرتم چه بی جنبست ...

اتفاقا امروز میخوام حالش رو بگیرم به شوهرم گفتم که اینجوری گفته

الان من اینجا نمیدونمممم چرا جاریم میاد بهومن میگه لخت میگردم تا شوهرت ببینه چه اندامی دارم

وقتی میخوای تاپیک تخیلی بزنی تاپیکای قبلیت درمورد جاریت روپاک کنه مرذم که گوشاشون دراز نیست میرند میخونن میفهمن داری قصه میبافی 😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من نمیدونم شما واقعا ساده ای یا خودتونو زدین به ساده لوح بودن.این حجم از ساده لوحی رو چجوری تو خودتو ...

اگه این داستان هم حقیقت نباشه خیلی از این داستان ها هست این خانم میخواست بفهمه اگه داستانش خیالیم باشه این کار درستیه یا نه 

یعنی خانمای بدحجاب خیلی در معرض بی احترامی قرار دارن تو مملکتمون 

اینجوری باهاش حرف نزن. کسی که برای دیده شدن میره سراغ مسایل توهمی.دنبال ارشاد شدن نیست. به جای حرف ...

درست میگی عزیزم😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
والا شورشو دراوردن.. جاریش شده الکسیس تگزاس. برادر شوهرم جانی سینس... وسط خونشون میخورن و تجاوز میکن ...

به خدا راست میگم 

ببینین هیچ کس باور نمیکنه من با چه خانواده ای اشنا شدم

چرا فک میکنی داستان تعریف میکنم  واقعیه به خدا من خودمم هنگ کردم تازه فهمیدم  نمیدونم طل ...

بیتربیت#  

متوهم#  

بیمار#  

دروغگو#  

عشق تجاوز#  ‍ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اگه این داستان هم حقیقت نباشه خیلی از این داستان ها هست این خانم میخواست بفهمه اگه داستانش خیالیم با ...

به خدا بد حجاب داریم تا بد حجاب بعضی خانمها قصدشون نمایش اندامشونه 

بعضی ها هم نه اعتقادشون به پوشش ازاده 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وقتی میخوای تاپیک تخیلی بزنی تاپیکای قبلیت درمورد جاریت روپاک کنه مرذم که گوشاشون دراز نیست میرند می ...

اتفاقا تاپیکای قبلیم رو بخون ببین جاریم آیا مشکل نداره؟؟؟؟ 

چرا هیچ کس باور نمیکنه