2789
عنوان

تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 40 پست
ما میاییم کاشانو میبینیم شما میای اینجا حکمت خدا رو میبینی؟😁 حتما یه سر برین پارک ارم شهربازیش خیل ...

دیگه از کاشان سیر شدم

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......
دیگه از کاشان سیر شدم

آره میفهمم شهر هرچقدرم قشنگ باشه بعد از یه مدت دلو میزنه ان شاالله که تهران حسسسابی بهتون خوش بگذره....فقط حواستون به هزینه ها باشه یه لحظه غفلت!کلی پولش میشه😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پل طبیعت .برج میلاد .باغ وحش وشهربازی ارم. عالیه .دریاچه خلیج فارس پارک گیاه شناسی.کاخ سعدابادهم خ خوبه 

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

جاهای دیدنی و تاریخی میخوای حتما کاخ سعد آباد رو برو

دریاچه چیتگر برو

بام تهران رو برو

پل طبیعتو برو قشنگه

باغ پرندگان

برج میلاد رستوران گردونو برو 

تو میلاد اون نمایش دلفیناشم برو اگه هنوز باشه

برج آزادی چیز خاصی نداره به نظرم 

من یه جای تهرانو واقعا دوس دارم اونم شاید خاطره خوب دام ازش شاه عبدالعظیم و امازاده صالح رو برو و بازار شاه عبدالعظیم خیلی قشنگه😊

عزیزم بیا تجریش . اول برو امامزاده صالح بعد کاخ سعد آباد. دربند هم قشنگه . بعدش م برو سورتمه تو بوستان گلابدره. همه اینا که گفتم کاملا نزدیک به هم هستن و تو یه محدود ه اس

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
کاشان

پارك اب و اتش پل طبيعت دم غروب برو 

كاخ سعداباد

برج ميلاد هم بري خوبه اگر كنسرتي چيزي باشه تخفيف از سايتها بگرد ببين داره دم غروب برو وقتي هنوز هوا يكمي روشن هست 

دركه 

توچال تله كابين سوار شو تا اخرش برو ك بايد صب تا ظهر بري تو سايت نگاه كن ساعتاش

كلن هرجا خاستي بري قبلش از توي سايتها نگاه كن

واسه خريد هم نميدونم جاي خوب و قيمت مناسبش كجاست

من چندجا رفتم خوشم نيومد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

اتفاقن شهر ما همه چيزش دوست داشتنيه حتي دودو ترافيكش

منكه بيشتر از يه هفته از تهران دور ميشم دلم واسه ترافيكشم تنگ ميشه

اينجارو بخون چند جاي خوبو معرفي كرده:

http://www.beytoote.com/iran/tafrihi/sights01-tehran-mostpopular.html?m=1

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

براي گردش و خورد و خوراك از سايتهاي تخفيفان و نت برگ ميتوني استفاده كني

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
دیگه از کاشان سیر شدم

برج میلاد بالای برج حتما بیا دریا چه چیتگر (خلیج فارس یک دریاچه مصنوعی هست تو غرب تهران که توش بام لند داره و انواع کافه و  رستوران حتی صبح هم تا ۱۱ صبحانه ایرانی و انگلیسی داره

درکه و دربند توچال و کلکچال هم جاهایی هست که جزو بلندی های تهران هست و کوهنوردی میان و جای خنک و گردشی هست

موزه های مختلفی هست موزه ایران باستان موزه پست موزه کاخ گلستان موزه ملک موزه کمال الملک ابگینه ..سینما

که بنظرم اگر برای تفریح و خرید و خوش گذرونی میای دورش و خط بکش وقتت و میگیره😁

رستوران های شیک و خوب تو شمال تهران و غرب تهران زیادتر هست پاساژ های خوب که بخوای خرید کنی بهتره تو غرب بیای پاساژ کوروش که پردیس سینمایی داره و جزو بهترین پاساژاس حتما بیا تو اتوبان ستاری هست.پارک اب و اتش جای زیباییه و پل طبیعت و حتما ببین داخل پارکه

تهران جايي براي خريد مناسب و شيك كجا داره؟ من چند تا جا رفتم خوشم نيومد وقتم تلف شد

بازار بزرگ كه همه چيز ميتوني بخري

پاساژ خوب تيراژه ميلاد پالاديوم گلستان ارك تنديس

اگه بازار خيابوني بخواي چهارراه وليعصر، سلسبيل، كوكاكولا

خودم بيشتر ميلاد نور توي حراج يا بازار رضا خريد ميكنم

فهرست دیگر جاهای دیدنی تهران:

تهران قدیم
1. مجموعه برج آزادی
2. خانه موزه مقدم حسن آباد
3. عمارت مسعودیه بهارستان
4. باغ موزه نگارستان بهارستان
5. کاروانسرای خانات میدان شوش
6. خانه کاظمی تهران قدیم چاله میدان
7.باغ موزه قصر
8. مدرسه دارالفنون ناصرخسرو
9.خانه دکتر مصدق فلسطین
10.قنات آب شهرک امید