2789
عنوان

تهران

2090 بازدید | 40 پست

سلام .من برای اولین بار میخوام بیام تهران رو ببینم .تو رو خدا جاهای دیدنیش رو معرفی کنید و بگید چه جوری هستن.

یه تعریف جداگانه از برج آزادی و برج میلاد هم بگید

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......

برج آزادی تومیدون آزادیه....میلادم سمت شهرک غربه یه آنتن درازم داره😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاشان

برج آزادی که چیز خاصی نداره در حد یه رد شدن از کنارش کافیه. ولی برج میلاد خیلی زیباس حتما برید. بام تهران کل تهران زیر پاته با هوای عالی و امکانات تفریحی مثل سورتمه و تله سیژ و تله کابین. باغ گلها سمت دریاچه چیتگر.

رستوران مسلم بازار تهران پارک آب و آتش و...خیلی زیاده

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕

جای دیدنی زیاد داره ولی پول باید زیاد خرج کنی تا بهت خوش بگذره😂

دربند.توچال.برج میلاد دلفیناریوم داره.شهربازی😐.انواع کافه.رستوران.اهاااا کارتینگ اجودانیه خیلییی خوبه پینت بال و کافه هم داره😂

#نه_به_لایک

ما میاییم کاشانو میبینیم شما میای اینجا حکمت خدا رو میبینی؟😁

حتما یه سر برین پارک ارم شهربازیش خیلی خوش میگذره پل طبیعت و پارک آب و آتش چشبیده به همن باغ کتابم همونجاست یهسر برین دریاچه چیتگرم قشنگه برج میلاد همه چی توش گرونه ولی به یه بار رفتن میارزه تهران موزه های خوبیم داره اگه موزه دوس دارین حتما یه سر برین اگه اهل سینما هستین یه سر به پارک ملت و پردیس سینماییش بزنین خود پارکم قشنگه اگه اماکن مذهبی دوس دارین یه سر امام زاده صالح و بازار دورش برین 

پاساژگردی دوس دارین؟قیمت ارگ تجریش(سینماهم داره)و پالادیوم بالاست میلاد نور باز به نسبت کمتر کوروشم(سینما داره)همینطور ولی تیراژه بهتره بوستانم بد نیست کلا الان به خاطر وضع بازار پاساژا نسبتا خلوتن....خوش بگذره بهتون😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.