یه چیز جالب که شنیدم و خوشحالم کرد دوست داشتم شما دوستان خوبم هم بدونید...ما یه آشنا داریم که تو ماه ۷ بارداری بود و بچش بهش گفته بودن دختر...و یه پسر ۴ ساله داره دیشب زنگ زد گفت حالم بد شده رفتم بیمارستان گفتن حتما باید زایمان کنی قبلاز زایمان به خاطر خیال راحتی سونوگرافی گرفتن گفتن خانم دوقلو بارداری پسر و دختر الان ۱۰ روز بچه ها تو دستگاه بودن و خداروشکر الان سالم هستن فکر کن تا ماه ۷ گفتن دختر بعد دوقلو پسر و دختر بشن
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
من كه ميگم اون خودش از اول هم ميدونسته دو قلو داره ولي نخواسته بگه،حالا موقع به دنيا امدنشون اومده قصه سر هم كرده كه توجيه كنه،والله فضاي رحم محدوده،زمين فوتبال نيست كه قل ديگه ديده نشده،بالاخره تو يك كيسه آب بودند،حالا شايد جفتشون مشترك بوده،ولي دكتري كه يك قل رو ديده محاله قل ديگه رو نديده باشه،تازه زن باردار تا ماه هفت حداقل چهار بار ميره سونو،حالا ميگيم بار اول و دوم ديده نشدند ديگه محال تو سونو انومالي و يا هفته ٢٨ديده نشه
يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
من كه ميگم اون خودش از اول هم ميدونسته دو قلو داره ولي نخواسته بگه،حالا موقع به دنيا امدنشون اومده ق ...
هیچ چیز از خدای بزرگ غیر ممکن نیست نه مطمئنم پنهانکاری نکرده ولی به حدی چاق شده بود که نگو ...وقتی رفته بودن بیمارستان خالم همراه رفته بود تو ساک بچه که گذاشته بود فقط یه سری وسایل دخترونه بوده