2777
2789
اره شاهین شهرو من خیلی دوس دارم چون خودم جنوبیم جنوبیاش زیاده اره بدیش اینه ک کلن استان اصفهان و شهر ...

دقیقا.ولی شهرِ مدرنیه.راحت میشه توش زندگی کرد و بش اِرغ پیدا کرد.ارزونه.دسترسیا راحت تره.خانم و آقا راحت میتونن برن بیرون.عالیه.

دقیقا.ولی شهرِ مدرنیه.راحت میشه توش زندگی کرد و بش اِرغ پیدا کرد.ارزونه.دسترسیا راحت تره.خانم و آقا ...

اره دقیفن من ۸ سال تو خود اصفهان بودم واقعن برام سخت بود از زمانی ک اومدم اینجا خداروهزار بار شکر میکنم شهرک فوق العاده خوبیه 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیفن من ۸ سال تو خود اصفهان بودم واقعن برام سخت بود از زمانی ک اومدم اینجا خداروهزار بار شکر می ...

انشاءالله همیشه موفق و سلامت باشید.حیف که راحت به کارمندای بیمارستان(والدینم)اجازه ی انتقالی نمیدن.آخه کسی که مکان زندگیش تو فلان شهر یا فلان روستائه باید محل کارشم همونجا باشه. 

انشاءالله همیشه موفق و سلامت باشید.حیف که راحت به کارمندای بیمارستان(والدینم)اجازه ی انتقالی نمیدن.آ ...

اخی الهی ینی پدر و مادرتون پیشتون نیستن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اخی الهی ینی پدر و مادرتون پیشتون نیستن

هستن.ولی نه زیاد.اونموقع که تو زادگاهم خمین زندگی میکردم پدرم اومدن اصفهان بعد از چند سال مام به اصفهان مهاجرت کردیم مادرم میرفتن خمین و بر میگشتن.بعدش مادرم بازنشست شدن.بعد از چند سال به شاهین شهر مهاجرت کردیم که پدرم میرند اصفهان کار میکنن.

هستن.ولی نه زیاد.اونموقع که تو زادگاهم خمین زندگی میکردم پدرم اومدن اصفهان بعد از چند سال مام به اصف ...

اها درست انشالله خدا حفظشون کنه چاره ای نیس ادم باید با ی سری از مساعل بسازه بابا منم عسلویه کار میکنه اوایل خیلی دلتنگش میشدم اما الان برام عادی شده بخصوص ک تک دخترم و ب شدت وابسته پدرم 

اها درست انشالله خدا حفظشون کنه چاره ای نیس ادم باید با ی سری از مساعل بسازه بابا منم عسلویه کار میک ...

من به دلایلی و یکسری از مشکلات نمیدونم خوشبختانه یا متاسفانه به هیچکس وابسته نیستم.ولی دلم میسوزه که تو این دنیا همش باید بدوییم و اذیت شیم و در جا بزنیم بعد ازمون سوءاستفاده بشه بعد آخرش با خفت بمیریم. 

مرسی.خدا انشاءالله شما و عزیزانتون رو حفظ کنه.

مچکرم بهم چنین ☺☺خوشحال شدم ازاشناییتون