2777
2789
اره شهرخوبیه.خیلیم باکلاسه.

مرسی خانومی خیالم راحت شد💝💕😍

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش عزیزم راهی نیس تااصفهان.بیست دقیقه.

اره فاصلشو میدونم عزیزم مرسی گلم💝😘

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من اصفهانم‌میخوام بیام شاهین شهر میخواستم ببینم‌خوبه یانه پس خوبه

از خود اصفهان که بهتره از لحاظ فرهنگ . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
از خود اصفهان که بهتره از لحاظ فرهنگ . 

ممنون عزیز دلم 💝😘

نه گلم من خانوادم شیرازن منم یکی ازشهرای استان فارس.لار.

موفق باشی عزیز دلم

سلام.من شهروند شاهین شهرم.امری باشه در خدمتم.شاهین شهر از همه لحاظ عالیه ولی متاسفانه کویریه. 

سلام عه جدی شماهم شاهین شهری

دقیقا.  خونه مونم بینه دهخدا و منتظریه. شاهین شهر از همه لحاظ عالیه ولی متاسفانه کویریه.  ...

اره شاهین شهرو من خیلی دوس دارم چون خودم جنوبیم جنوبیاش زیاده اره بدیش اینه ک کلن استان اصفهان و شهرک های اطرافش کویرین