2777
2789
عنوان

کمک 😰😰😰😰😪😪😪😪😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 50 پست
منم دو روز پیش همه طلاهامو فروختم برا ماشین ‌.ولی هنوز اول راهیم انشاالله طلا دوباره میاد بجاش .ماشی ...

خب شما لابد شوهرت برات جایگزین میکنه

ماشینم حتما زیرپاخودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا روز بروز ب قیمتش اضافه میشه ولی ماشین با گذشت سال از ارزشش کم میشه عزیزم مستهلک میشه ...ولی طلا ...

در مورد ماشين خارجي صدق نميكنه

فقط ايراني

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

نه عزیزم طلا از قیمت نمیفته اما ماشین هم سال به سال ازش کم میشه و هم خرج داره .از من میشنوی نفروش

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
در مورد ماشين خارجي صدق نميكنه فقط ايراني

الان پراید شده ۴۰ میلیون دیگه کی زورش میرسه خارجی بخره😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الان پراید شده ۴۰ میلیون دیگه کی زورش میرسه خارجی بخره😁😁😁

گفتم شايد خيلي طلا داره  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اگه برای خرید ملک بود میگفتم بفروش طلاهاتو ولی برای ماشین نه خب وام بگیرین ماشین بخرین طلاهاتو بده ...

چه فکر خوبی.....

اما طلاهای من فوفش بشن ۱۸م ت زمین خ گرون تره 

وامی ک شوهرم داره میگیره ۵۰تاس

خب شما لابد شوهرت برات جایگزین میکنه ماشینم حتما زیرپاخودته

نه بابا اول قول داد ب نامم بزنه الان ک فروختم زد زیر حرفش گفت ک هزینه انتقال سند ی میلیونه .نمیدونم راس میگه یا ن

خودمم رانندگی بلدنیستم.ولی واقعا تو خونه پوسیدم بدون ماشین الان خوشحالم ک قراره ماشین بخریم

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
چه فکر خوبی..... اما طلاهای من فوفش بشن ۱۸م ت زمین خ گرون تره  وامی ک شوهرم داره میگیره ۵۰تاس

فک کنم نصف زمینم ب نامت بشه باز ارزش داره

اخه شما ک با ۱۸تومن ماشین صفر نمیتونی بخری

ماشین دسته دو هم قیمتش هی افت میکنه و همش خرج میاره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
فک کنم نصف زمینم ب نامت بشه باز ارزش داره اخه شما ک با ۱۸تومن ماشین صفر نمیتونی بخری ماشین دسته دو ...

اره افرین دقیقا 

پس بش میگم واسه ماشین طلاهامو نمیفروشم اما اگه بخوای برا خرید زمین کمکت میکنم بشرطی ک چند دنگش ب نامم بشه 

خوبه بنظرتون؟

نه بابا اول قول داد ب نامم بزنه الان ک فروختم زد زیر حرفش گفت ک هزینه انتقال سند ی میلیونه .نمیدونم ...

همه طلاهاتو فروختی؟؟؟ 

وای چ دل خوجسته ایی داری تو 😥😥

همه طلاهاتو فروختی؟؟؟  وای چ دل خوجسته ایی داری تو 😥😥

ن فقط ی گوشواره و انگشتر ازشون موند.همشون شدن ۳۰ میلیون و ۳۰۰

راستش اول خیلی غصه خوردم ولی کم کم عادی شد

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
اره افرین دقیقا  پس بش میگم واسه ماشین طلاهامو نمیفروشم اما اگه بخوای برا خرید زمین کمکت میکنم ...

بنظر من این عاقلانه تره

مگه اینکه ماشین صفر بردارین

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️