2789

ادعای حیثیت کن البته اگ مدرک داری از تهمتی ک بهت زدن چون ممکنه انکار کنن

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادعای حیثیت کن البته اگ مدرک داری از تهمتی ک بهت زدن چون ممکنه انکار کنن

مجید دلبندم اعاده درسته نه ادعا

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو
هيچي... برو... تونست ثابت كنه تو دزديدي كه هيچي، نتونست ثابت كنه تو از اون شكايت ميكني بابت تهمت دزد ...

میدونی موضوع اینه ک چندوقت پیش،توارایشگاه طلایه آدایشگره گم شده چندنفرن بودن ب من تهمت زده و شکایت کرده بااینکه من پیش خودشوهمسرشم دست روقرآن گذاشتم ک ندیدم نه شاهدی بوده نه دوربینی،فقط خودش میگه دیدم توبردی میگم اگ دیدی چراازم نگرفتی میگه فک کردم داری اذیتم میکنی الان نمیدونم چیکارکنم داره باآبروم بازی میشه

به همین راحتی نیست باید خیلی مدرک بیارن و خودشون هم حسابی تحقیق میکنن حتما برو حضور پیدا کن که الکی ...

ن مدرک ن دوربین ن شاهدهیچی بااینکه چندنفردیگه ام بامن بودن ازمن شکایت شده میترسم برن قسم خورالکی بیارن

برگه کلانتری هست بجزاین مدرکی ندارم

همون درسته

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم