2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملکه رو نمیدونم ولی من خیلی خیلی سخت ارضا میشه با آلت اصلن ارضا نمیشم حتی اگه یکساعت رابطه داشته ب ...

خب دخول انجام نمیشه وقتی نشه ارضا هم دیر میشه والا ماله ما به ۳ دقیقه خم نمیرسه ارضا میشه اعصابم بهم میریزه 😤زیاد زیادش ۵ تا ۱۰ دقیقه اس 😑

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒
3 دقیقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم دخول داریم ولی با دخول من ارضا نمیشم

😶باور کن شوهرم میگه بعضی وقتا تا دخول میکنه ارضا شده 😁

من چه موجود عجیبی ام . سریع تحریک میشم سریع ارضا میشم . جالبه هر چند بار اراده کنم میتونم ارضا بشم . ی موقع هایی به همسرم میگم این دفعه نمیخوام ارضا بشم فقط میخوام شیطونی کنم جالبه که زودتر از همیشه ارضا میشم . از همسرجانم تشکر ویژه میکنم که حرفمو گوش کرد 

😶باور کن شوهرم میگه بعضی وقتا تا دخول میکنه ارضا شده 😁

واقعا ؟؟؟ واسه شما سخت نمیشه اون وقت .

ی بار همچین اتفاقی افتاد همسرم سر ی دقیقه ارضا شد . من انقدر گریه کردم فکر میکردم همسرم بیماره . 

ملکه رو نمیدونم ولی من خیلی خیلی سخت ارضا میشه با آلت اصلن ارضا نمیشم حتی اگه یکساعت رابطه داشته ب ...

احساس میکنم خییلی همه چیزو سختش میکنی . چرا به جای لذت بردن اینقدر خودتو محدود میکنی . خب چه ایرادی داره همسرت بعد از ارضا شدن خودش شمارو ارضا کنه . صدالبته که سعی کن اول خودت ارضا بشی اما اگه نشد سخت نگیر . 

واقعن میگی؟ چجوری عاخه؟ مگه داریم مگه میشه؟

شرایط روحی خیلی مهمه . دو بار وسط رابطه همسرم موبایلشو جواب داد عین دوبارم مهمون بود که پشت در بود . من خیلی از نظر روحی بهم ریختم اون روز هر چی معذرت خواهی کرد  با وجود اینکه دیگه ازش دلخور نبودم اما هیچ تمایلی به رابطه نداشتم . یکی دو مورد اینطوری پیش اومد که ی چیزی باعث حواس پرتی میشد . ی دعوای حسابی کردم الان دیگه نه تلفن جواب میده نه در باز میکنه و. .. خلاصه که سعی کن همه هوش و حواست به رابطه باشه به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنی . هر وقتم که دوست داشتی رابطه داشته باشی از قبل خودتو اماده کن . مخصوصا از نظر روحی . میتونی از ی ساعت قبل به همسرتم بگی این خیلی تاثیر داره . ذهن باید درگیر رابطه باشه 

واقعا ؟؟؟ واسه شما سخت نمیشه اون وقت . ی بار همچین اتفاقی افتاد همسرم سر ی دقیقه ارضا شد . من انقدر ...

چرا میگم که اعصابم خرد میشه ولی وقتی اون ارضا میشه منم سریع میشم ولی دوست دارم حداقل ۲۰ دقیقع طول بکشه فک کنم زود انزالیه 

پیاز رو هم شنیدم ولی چون خودم دوس ندارم نمیارم بوش اذیت کنندست    

روزی یه پیاله تخمه آفتابگردان خام بهش بده جنسینگ هم خوبه پودرش کن با عسل و سیاه دانه (سیاه دانه آسیاب نشه سالم باشه و بهتره موقع خوردن جویده بشه) صبح ناشتا و آخرشب بهش یه قاشق بده میتونی کنجد هم یه خورده توش بریزه تا خیلی مزه ایه جنسینگ معلوم نشه و همینطور خیلی خوشمزه میشه

اللهم صل علی محمد والله محمد و عجل فرجهم 
چرا میگم که اعصابم خرد میشه ولی وقتی اون ارضا میشه منم سریع میشم ولی دوست دارم حداقل ۲۰ دقیقع طول بک ...

اره عریزم احتمالا همین طوره . این مسائل چیزی نیست که اینجا حل بشه حتما وقت بذار پیش ی پزشک برو . انشالا که درست میشه