2821
2789
عنوان

بمونم یا برم؟

123 بازدید | 8 پست

میدونم اکثریتتون متاهلین ولی اگر مجرد بودین...

بعد مدت ها کسی رو دیدین و کم‌کم احساس میکنین دارید عاشق اون شخص میشید (چیزی ک در مورد شما کم پیش میاد) ولی اون فرد بیشتر از اینکه خودتون رو بخواد دنبال پولتونه.. تو این شرایط چیکار میکنید؟

زود رابطه رو خراب نمیکنید و سعی میکنین با کارهایی که بلدین اون آدم رو عاشق خودتون کنین؟ (که خب احتمالش هست ک جواب نده)

یا قبل اینکه بیشتر از این عاشقش بشید رهاش میکنید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی که شمارو برای خودت نخواد به درد نمیخوره، من احساساتی شما رو راهنمایی نمیکنم، قبول دارم که موقعیت های زن و مرد تو خواستن طرف مقابل خیلی تاثیر داره وگرنه چرا هیچ آدمی عاشق آدم لا اوبالی نمیشه، ولی صرفا بخاطر موقعیت خوب نیست و شما تا پوئن باش بدی و پوئن داشته باشی میخوادت

بعضے وقت ها عشق بعد از ازدواج ب وجود میاد     من خودم همسرمو دوست نداشتم همون شب عقدم تو خواب یه جورے خدا مهرشو ب دلم انداخت از خواب پریدم دنبال نامزدم بود فقط یه لحظه ببینمش ساعت دو شب میخواستم زنگ بزنم فقط صداشو بشنوم    در حالے که دو هفته بکوب گریه میکردم که من دوستش ندارم من زنش نمیشم      خدا مهر میندازه    ولے اگه من تو موقعیت شما بودم از ترس از اینده رابطه رو قطع میکردم

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو