2821
2789

وای که سیسمونی چه رسم مسخره و بدیه هر کی رو دیدم و شنیدم لباسهایی که سر سیسمونی خریده بوده بدردش نهورده.اگه نظر منو میخوای ست های تو خونگی اگه بچت ریزه از سایز 0 تا 3 رو فعلا بخر دو دست هم سرهمی یکی سایز 0 یکی سایز 1 .که وقتایی که میری مهمانی یا مهمان برات میاد تنش کنی.بعدشم که هر دفه تو بازار چیز قشنگ و مناسب دیدی براش بخر.از الان تلنبار نکن که مثلا زمستون این لباسی که از الان براش خریدی بدردش خواهد خورد یا نه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از من م زمستون دنیا اومد شلوار واسش خیلی بگیرید از هر کدوم حدود سه تا چون زود رشد میکنه بعد بلااستفاده میشه اما چون دور خشک میشن پنج تا بگیرید بازم خوبه بافتنی واسه تو خونه نگیرید من گرفتم استفاده نکردم

وای که سیسمونی چه رسم مسخره و بدیه هر کی رو دیدم و شنیدم لباسهایی که سر سیسمونی خریده بوده بدردش نهو ...

اتفاقا نمیخوام شلوغش منم میخوام به اندازه بگیرم 0 و 1 دارم سرهمی هم دارم عید میشه 2 ماه نیمش نمیدونم چقدر دیگه بگیرم

خودشناسی DNA plus
از من م زمستون دنیا اومد شلوار واسش خیلی بگیرید از هر کدوم حدود سه تا چون زود رشد میکنه بعد بلااستفا ...

نه بافتنی اصلا ندیدم که بگیرم فقط نمیدونم چند دست با چه سایزهایی بگیرم

خودشناسی DNA plus
نه بافتنی اصلا ندیدم که بگیرم فقط نمیدونم چند دست با چه سایزهایی بگیرم

بستگی داره عزیزم من روزی سه بار عوض میکردم اگه تند تند عوض کنین تا  پنج دست فکر کنم کافیه البته من فکر کنم یکم بزرگتر گرفتم تا سه ماهگی میپوشید البته نوزاد من کم وزنم بود

اتفاقا نمیخوام شلوغش منم میخوام به اندازه بگیرم 0 و 1 دارم سرهمی هم دارم عید میشه 2 ماه نیمش نمیدونم ...

برای عیدش بزار همون عید بخر .اینجوری دیگه مطمینی که اندازش میخری.الان بخری شاید اونموقع اندازش نشه یا کوچیک بشه یا بزرگ.بعدم اگه از خود فروشنده بپرسی بهت سایز دو و نیم ماه رو میده.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
برای عیدش بزار همون عید بخر .اینجوری دیگه مطمینی که اندازش میخری.الان بخری شاید اونموقع اندازش نشه ی ...

خودم نظرم اینه دمه عید بر م بخرم مرسی عزیزم 

خودشناسی DNA plus