2821
2789
عنوان

شغلي

140 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من فوق ليسانسم از دانشگاه دولتي ام گرفتم هم كارشناسيمو هم ارشدمو ولي اصلا كار پيدا نميكنم

سر اين مسئله خيلي با نامزدم بحث ميكنم چون اون ميتونه كارمو ي جوري درست كنه ب هر حال تقريبا هر روز سر جنگ دارم باهاش هم اينكه خيلي دوسش دارم واقعا از ي طرف هم سركوفتاي بقيه خصوصا مامانم خيلي اذيتم ميكنه نميدونم چيكار كنم 

ميترسم نامزدم ازم زده شه ولي واقعا دست خودم نيست دارم افسرده ميشم جايي ديگه نميتونم حرفامو بزنم لطفا كمكم كنين

نامزدم اطرافش دخترايي هستن ك موفقن همش احساس ميكنم اونا رو ميبينه با من مقايسه ميكنه يا شايد دوس داشت ك ب جاي من يكي از اونا بود

الکی فاز نزنید لدفن، همین فازکی بازیا بیشتر اعصاب مردا خرد میکنه، اون شما رو پسندیده نه ب قول خودتون اون دخترای موفق رو، شاید اصلا دلش نخواد زنش کار کنه. 

بحث کار کردن زن زیاد ربطی ب جذابیتش و خواستنی بودنش نداره، نه خودتون رو اذیت کنید، نه مادر رو و نه شوشو رو. 

موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی فاز نزنید لدفن، همین فازکی بازیا بیشتر اعصاب مردا خرد میکنه، اون شما رو پسندیده نه ب قول خودتون ...

بابای سپهر به شوهر میگی شوشو ؟؟ به کجا داریم میریم واقعا  

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
بابای سپهر به شوهر میگی شوشو ؟؟ به کجا داریم میریم واقعا    

واییییی😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
2823
2791
2779
2792