2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

282 بازدید | 22 پست

سلام

منو همسرم یکسال هست که ازدواج‌کردیم و هردومون به بچه پسر علاقه داریم بخاطرهمین من رفتم دکتر برای تعیین جنسیت دکتر هم یک رژیم تغذیه خیلی سخت بهم داد حدود یک ماه هست که رژیمو کاملا رعایت کردم خداییش همسرم هم خیلی همراهیم کرد کلی هزینه کردیم تو این راه

این ماه قصد داریم اقدام کنیم خیلی استرس دارم نتیجه نگیرم و بچه دختر بشه توروخدا اگه کسی هست رژیم تغذیه گرفته راهنماییم بکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناشکر نباش عزیزمن مگه دختر بده چرا از قبل اقدام واسه خودت استرس درست کردی و با گرفتن رژیم یع جورایی شوهرتو به پسر دار شدن امیدوار کردی هرچی خدا بخواد میده ولی شنیدم گرمی زیاد بخوری مث موز

اگ بچه دومت بود بهت حق میدادم ولی اصلا نمیتونم درک کنم حرفتو...خواهرم ۴بار سابقه سقط زایمان زودرس داره واقعا ی دونه نی نی میخواد وگرنه زندگیشون از هم میپاشه......خود من با شوهرم عاشق دختر بودیم باردار شدم فقط میگفتیم دختر دختر پسرچیه .... اخرم نی نیم پسر شد بارداریم پرخطر شد هر روز امپول ۶ماه از زندگیم افتادم کلی دردسر استرس نگرانی ناشکری نکردم فهمیدم پسر.... قسمت بود ک بارداریم اینجوری باشه  .....امیدوارم ک بارداری راحتی و بدون استرس داشته باشی اینکه هر روز چشماتو باز کنی ترس اینو داشته باشی ک از دستش بدی میدونی چقد سخته اینکه این همه بخوابیو همه رو اسیر خودت کنی میدونی چقد دردناک الهی ک این شرایط نصیب هیچکس نشه همه خانوما باردار نتیجه زحمتاشونو ببینن .....

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

من خودم جوگیر شدم و وارد این راه شدم آخه شوهرم شدیدا عاشق بچه پسر هستش البته این علاقه تو خانواده اشون ارثی هستش‌ بعد دختر عمه ام و دختر عمو ام رفتن پیش همین دکتر و بچه جفتشون پسر شد منم تو خودم گفتم اگه منم برم و جواب بگیرم دیگه برای بچه دوم خیالم راحته هر چی شد شد از طرفی هم گفتم اگه نرم فردا خودمو شرزنش میکنم چرا تنبلی کردم و نرفتم اما الان خیلی پشیمونم ریسکش خیلی بالاست همش میترسم دختر بشه 

همسرتم باید رژیم غذایی بگیره

نه دکتر گفت اصلا رژیم شوهر مهم نیست فقط خودم باید رژیم بگیرم رژیمش هم خیلی سخته همش باید حبوبات بخورم روزی صد گرم لوبیا چیتی با یه دونه نون لواش باید بخورم