2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

59 بازدید | 5 پست

دخترخالم بایکی دوسته حدودسه سال تا چندماه پیش رابطشون عالی بودولی الان چندماهه میگه احساس میکنم خیلی سردشده دیگه اصلا نمیگه بیام ببینمت درصورتی که قبل اون همه جا باهم بودن امکان نداشت یجا بره اون پسراونجانباشه ولی الان 4ماهه هموندیدن البته راهشون دوره ولی الان که دخترخالم نزدیک محل زندگیه اون پیره است 20روزهه فاصله مکانی هم همش 20دقیقه است پسره یبارنگفته بیام ببینمت بنظرتون پای نفرسومی درمیونه؟پسره تاساعت9شب همش سرکاره من بهش گفتم شاید ازاین رابطه خسته شده نظرشماچیه؟اگه پای نفرسومی درمیونه چه جوری بفهمه؟ممنون میشم راهنمایی کنین بهش بگم خیلی گریه میکنه

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

یعنی کسی نظری نداره

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجبور نیس الکی زندگی و وقت و انرژی شو الکی صرف کنه عین کاراگاها هی پلیس بازی کنه بفهمه پسره با کس دیگه ای هس یا نه

بره خیلییی راحت بذاره بره

یعنی اون پسر نمیفهمه که دختر خاله ی شما داره عذاب میکشه؟؟طبیعتا میفهمه

ولی کاری نمیکنه😊پس عقل چی میگه؟؟میگه خداحافظ

#نه_به_لایک
مجبور نیس الکی زندگی و وقت و انرژی شو الکی صرف کنه عین کاراگاها هی پلیس بازی کنه بفهمه پسره با کس دی ...

خوب خیلی دوسش داره چه جوری بذاره بره