2777
2789
عنوان

کدبانوها کمک...

98 بازدید | 8 پست

سلام دوستان..

شبتون بخیر و نیکی...

عیدتون مبارک...

کدبانوهای گل میشه یه دستور کیک اسفنجی یا شیفون خوب بهم بگید؟

میخوام کیک خامه ای درست کنم اما الان بخاطر خستگیم یکم سردرگمم.هر دستوری رو میخونم حس میکنم خوب نمیشه.چون دستوراتشون انگار متفاوتند.

یه دستور راحت و مطمئن میخوام.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

#کیک_شیفون***

( کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) )

مواد لازم :

تخم مرغ :۴ عدد

آرد : ۱٫۵ لیوان

شکر : ۱ لیوان سر خالی

بکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری

وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری

آب: ۱/۴ لیوان

روغن: ۱/۴ لیوان

*پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره

طرز تهیه  :

ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه. حال روغن و آب ( آب هم دمای محیط باشه ) را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکنیم . آرد و بکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم یا جرب و آردپاشی میکنیم . مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای 180درجه به مدت حدود  یکساعت میگذاریم تا بپزد .برای اطمینان از پخت بهتر است یک خلال دندان در کیک فرو کنید ، اگر کیک به خلال دندان  نچسبید ، آماده هست . پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد .

نوش جونتون عزیزانم.😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اول سه تا تخم مرغو هم میزنم بعد یه لیوان شکر یه لیوان کره اب شده اگه نداشتی روغن هم میشه یه لیوان شیر هم میریزی توش بعد دو لیوان ارد به دو قاشق چایخوری بگینگ پودز میریزی اگه داشتی دو قاشقم پودر کاکائو الک کن بعد بریز تو مواد خوب که هم زدی بریز تو قالب و بذار تو فر با دمای١٨٠درجه ٣٠تا٤٠ دیقه بپزه

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
من همیشه اول سه تا تخم مرغو هم میزنم بعد یه لیوان شکر یه لیوان کره اب شده اگه نداشتی روغن هم میشه یه ...

ممنون از نظرت ولی خیلی کلی گفتی‌.

چقدر تخم مرغ هم میزنی؟

هر کدومو اضاف میکنی دیگه هم نمیزنی؟

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.
ممنون از نظرت ولی خیلی کلی گفتی‌. چقدر تخم مرغ هم میزنی؟ هر کدومو اضاف میکنی دیگه هم نمیزنی؟

نمیخواد تخم مرغو زیاد هم بزنی سه دیقه کافیه هر بارم که یه موادو اضافه میکنی یه دیقه هم بزن من میریزم توی فنجون میزارم تو. فرهمیشه سه چهارم فنجون رو مواد بریز

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه