2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ٢٦شهريورم به احتمال زياد ناراحتم كه بعدش تاسوعا عاشورا امسال تو نذري پزونمون نيستم☹️

عزیزم ایشالا زایمان راحت و خوبی داشته باشی، خب برو فقط دورتر بشین یه گوشه بشینو با نی نیت کیف کن، ساکتونو اماده کردی؟ چیا برداشتی باخودت؟

اخی خوش بحالت ...بسلامتی ان شالله منم ابان زایمانم ولی تهدید ب زایمان زودرسم دعا کن توروخدا همه خانوما باردار نتیجه زحمتاشونو ببینن ....

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

منم24 مهر خسته شدم کی میشه تموم شه بیچاره شدم ازبس مث کوزت کارمیکنم هیشکی به حقم نیست هیشکی درکم نمیکنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
عزیزم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی، سزارینی؟ منم حدودای ۲۰ مهر میشم🤗🤗 ساک خودتو نوزادو آماده کرد ...

بله عزیزم من سزارینم، بیمارستان تندیس جردن میرم و ساک خودمو بچه رو بستم، کمی دلهره دارم

ایشالا شمام بسلامتی زایمان کنی

من ٢٦شهريورم به احتمال زياد ناراحتم كه بعدش تاسوعا عاشورا امسال تو نذري پزونمون نيستم☹️

الهی عزیزم

اشکال نداره

امسال به حس مادرشدنت فکر کن، ایشالا بسلامتی

بله عزیزم من سزارینم، بیمارستان تندیس جردن میرم و ساک خودمو بچه رو بستم، کمی دلهره دارم ایشالا شمام ...

ایشالا عزیزم به سلامتی و خیلی عالی زایمات کنی، خصوصیه؟ هزینه اش چه طوره؟ واسه ساک چیا گذاشتی؟