2777
2789
عنوان

بچه دار شدن تو این اوضاع

7416 بازدید | 74 پست

من ده ساله ازدواج کردم و ۳۴ سالمه

این دو سه سال اخیر همش به شوهرم میگفتم بیا بچه دار بشیم زیر بار نمی رفت بعد از عید دیگه راضی شد اقدام کردیم بعد از دو سه ماه بتام مثبت شد ولی تو شش هفته سقط شد حالا شوهرم هی میگه بیخیال شو دیگه 

بعضیا هم همش میگن تو این اوضاع افتضاح کشور بچه دار شدن کار اشتباهی

میدونم تو این سایت اکثرا دنبال بارداری هستن

ولی خوب دوس دارم نظر همه رو بدونم در این باره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سنت سن بچه دار شدنه نباید عقب بندازی درسته سخت هست اما خدا کمک میکنه همیشه توکلت به بالایی باشع

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

منم سه چهار ماهه اقدام كردم ولي خيلي دو دلم 

امشب به مادرشوهرم گفتم استخاره بگيره برام 

نيتم بچه بود 

خيلي خيلي بد اومد 

نوشته بود اقدام نكن به خواستت نميرسي😢

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍

وضع ماليتون چطوره ؟من خودم ده ساله ازدواج كردم بچه هم ندارم مسلما نظر من اينكه تو اين اوضاع بچه دارشدن صحيح نيست

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

عزیزم منم ۳۴ سالمه و امسال دخترم به دنیا اومد من و همسرم هم مثل شما خیلی شک داشتیم برای بچه دار شدن و بعد از ۷ سال خودمون رو قانع کردیم بچه بیاریم و بهت میگم که خیلی لذت بخشه و اصلا عقب ننداز این کار رو ... چون پشیمون میشی انشالله خدا کمک کنه زودتر برای این کار آمادگی روحی پیدا کنید

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊