بچه ها توروخدا یا باید فردا پریود شم یا پس فردا برام دعاکنین ی نی نی تو دلم باشه خیلی محتاج دعاتون خداک صدای منو نمیشنوه شاید شما دلتون پاک باشه دعام برااورده شه منم عکس بی بی چک مثبت بزار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم فردا هشتم یا نهم باید بشم.احساس میکنم هر لحظه داره میاد
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
انشالله که نیاد من شنبه میرم آز خبرشو میدم دعا کنید باشه
مطمعنم هستی خانمی بازم بیا خبرشو بده.هروقت خبرو شنیدی اگر مثبت بود همون موقع برای منم دعاکن لطفا
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
انشالله که نیاد من شنبه میرم آز خبرشو میدم دعا کنید باشه
ترشحاتت زیاده یا کم یا قطع شده؟
این عکس که صددرصد مثبته،،هاله نیس که خط به این پررنگی،مبارکه
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪