2777
2789
عنوان

بیاین

95 بازدید | 19 پست

ازهرچی دوس دارین حرف بزنید دل درد کنید یا هر چی دلتون میخواد بگید💕

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

اومدم بگم خیلی سرم درد میکنه خونه مامانمم  

هرجا میری کاره فقط خونه مادر شوهر خونه مادر خونه خودم 😢😢😢 خسته شدم همشم من باید بکنم خواهرم ندارم 

غیرت تو منو خانومم کرد .   راستی خیلی دوست دارم مامان بشم واسم دعا کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه  راجب این موضوع اطلاعی دارین منو از نگرانی در بیارین  خواهش میکنم😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2039563/حس-میکنم-لوزه-ام-ریش-ریش-شدهکمککککک?postId=67782366

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اومدم بگم خیلی سرم درد میکنه خونه مامانمم   هرجا میری کاره فقط خونه مادر شوهر خونه مادر خونه خ ...

اخی عزیز دلم ینی کسی نیس کمکت کنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من یه حاجت دارم ک شنبه جوابش میاد تروخداااا از ته دل برام صلوات بفرستیییین😢😢

حتمن عزیزم دعات میکنم💝💕😘

اگه  راجب این موضوع اطلاعی دارین منو از نگرانی در بیارین  خواهش میکنم😭😭😭 https://www. ...

اطلاعی ندارم عزیزم وگرنه حتمن کمکت میکردم😑

اخی عزیز دلم ینی کسی نیس کمکت کنه

ن کی کمک کنه ۴ نفری میریزن من جمع میکنم قربون مامانم برم روش کار کردن بلد نیس فقط بهم میریزه فداششم  

خونه مادر شوهرم چون من طبقه بالا میشینم تنها عروس نزدیکم توقف دارن شب تا صبح اونجا باشم ظرف بشورم چای دم کنم😭😭😭 غذا درست کنم خونه خودمم میرم شوهرم میگه شام مامانم اینا رو دعوت کن چند وقته اونجاییم  آخه مگه من خودم میرم اونا ب زور میگن بیا نرمم میگن ی تکه پا میومدی پاهات خسته نمیشد  . 

خسته شددددم😭😭😭😢😢😢😭😭

ن کی کمک کنه ۴ نفری میریزن من جمع میکنم قربون مامانم برم روش کار کردن بلد نیس فقط بهم میریزه فداششم ...

درکت میکنم عزیزم نمیتونی به شوهرت بگی ک خسته شدم من کلفت نیستم دورازجون ک همش کارای مامانتو انجام بدم

درکت میکنم عزیزم نمیتونی به شوهرت بگی ک خسته شدم من کلفت نیستم دورازجون ک همش کارای مامانتو انجام بد ...

عزیزم شوهررم باهام یار نیست عشق اون مامانش منم کلفتشون 

عزیزم شوهررم باهام یار نیست عشق اون مامانش منم کلفتشون 

اره سخته حق میدم وقتی شوهرت درکت نمیکنه خوب چرا پرستار نمیگیره بچه داری

اره سخته حق میدم وقتی شوهرت درکت نمیکنه خوب چرا پرستار نمیگیره بچه داری

ن خیر سرم میخوام اقدام کنم 😥😥😥