2777
2789
عنوان

بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3088 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بوی چیه میرم آشپزخونه بو نمیاد میرم اتاق خوابا هم بو نمیاد تو سالنم بو نمیاد اما وقتی در خون ...

ماهم تو اشپزخونه یه بوی بدی میاد ولی نه ازار دهنده باشه ولی نمیدونیم از کجاست کشفش نکردیم

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
ماهم تو اشپزخونه یه بوی بدی میاد ولی نه اذار دهنده باشه ولی نمیدونیم از کجاست کشفش نکردیم

صدردصد تو کابینتا یا زیرش یا زیر گاز یچیزی له شده یا یه تیکه گوشتی چیزی 

الهی گاهی نگاهی😊☺
چند وقته این بو میاد؟؟

چند ماهی میشه اما خب مثلا یه مدت قطع میشه دوباره شروع میشه بعد از ورودمم بو قطع میشه همش حس میکنم من عادت میکنم به بوش به خاطر همین دیگ حس نمیکنم تو خونه اما وقتایی که از بیرون میام کامل حس میکنم

نمیدونم بوی چیه میرم آشپزخونه بو نمیاد میرم اتاق خوابا هم بو نمیاد تو سالنم بو نمیاد اما وقتی در خون ...

شاید بوی حمامه،درش وا میمونه خونه بو میگیره.

حموم ماهم یکم بو میده  اگه در حموم باز باشه خونه رم بو ورمیداره،بوی نم 

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
چند ماهی میشه اما خب مثلا یه مدت قطع میشه دوباره شروع میشه بعد از ورودمم بو قطع میشه همش حس میکنم من ...

بوی لوله هاس پس ازدداخل چربی و رسوب گرفتن باید زنگ بزنی لوله بازکنی بیاد تخلیشون کنه

الهی گاهی نگاهی😊☺