2777
2789
عنوان

سوسک کابینتی

797 بازدید | 46 پست

سلام دوستان عضو جدیدم ، راستش من و همسرم خونه جدیدی را رهن و اجاره کردیم که قبلا کسی داخلش نبوده و صاحب خونه شهرستان زندگی میکنه، روزی که واسه تمیز کاری رفتیم دیدیم سوسک های ریز کابینتی داره و من به شدت حساسم به قدری که بخاطر این موضوع حتی گریه کردم 😭😭 روز اول رفتیم سم فروشی بهمون محلول ساپرمترین داد که توی اب حل کردیم و زدیم روز دوم که رفتیم دیدیم زیاد لاشه سوسک نیفتاده در حد بیست سی تا و چندتا زنده دیدیم من کل سایت رو زیرو رو کردم و براساس نظرات کاربران سم پودری ایکون و اسپری کامن گرفتم و کامل زدیم خمیر امحا هم یک بسته رو کوچولو کوچولو سر راهشون گذاشتم اما بازم شدیدا نگرانم از اینکه وسایلام رو ببرم و توی وسایلام تخم گذاری کنند 😖😖 لطفا اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امحا از همه بهتره فقط با دقت سوراخارو بزن همرو از بین میبره من یه ساله اشپزخونم هیچی نداره دیگ دو دفه امحا زدم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بنظر من پيف پاف پدر همشونو در مياره

خونه مامانم اينا داره از اين سوسكا 

راه هاي ورودشون به خونه رو هم بايد ببندي

و توي فاضلاب تونم تند تمد بايد قهرمان بريزي تا سمت خونه شما نيان

یک شیشه کامل کامن زدم دیروز دوستم ، اما ازینکه پشت کابینت های ردیف بالایی قایم شده باشن وحشت دارم 😭 ...

پيف پاف به همه جا نفوذ ميكنه

منتها يدونه پيف پاف نه قشنگ سه تا پيف پاف رو خالي كن توي خونه

بهشون می گن سوسکای المانی...ببین من نمی دونم اسم سم چیه..ولی اگه این سم رو بزنی تا یکسال سوسک محاله ببینی...ی پودری هست تو ی بسته کوچیک پرس شده ...این پودر رو با پرسش می ریزی تو اب کم کم خودش خیس می خوره باز می شه ...بعد همه جا بریز تو کل فاضلابا و درزو دورزو کل کناره های دیئار...همه جا دیگه...معجزست..اسمشو نمی دونم فقط

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است