2777
2789
عنوان

لرزش دست😟

304 بازدید | 15 پست

دخترم دوسالو ده ماهشه دیشب یبار وقتی تو جاش بود گفت مامان دستم میلرزه یبارم الان سرسفره ناهار ولی وقتی دستاشو گرفتم کوچکترین لرزشی نداشت و وقتی گفتم کو نمیلرزه که الکی انگشتاشو بالا پایین کرد و خندید گفت ایناها

الان نگرانم یعنی امکان هست که دست بلرزه نگرانم😢

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

احتمالا کارتونی چیزی دیده وگرنه اگه میلرزید که شما هم حس میکردین

اینو مطمینم که نمیلرزید حتی خواهرشوهرمم بود گفت نه نمیلرزه ولی اخه این اصلا کارتون نمیبینه

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن داداش من دستاش لرزش داره، مادرزادی، نویسنده هم هست اتفاقا😃 هیچچچچ مشکلی تو زندگیش نداشته، الان که دستاش نمیلرزیده ولی اگرم لرزش داشت نگران نکن خودتو

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
زن داداش من دستاش لرزش داره، مادرزادی، نویسنده هم هست اتفاقا😃 هیچچچچ مشکلی تو زندگیش نداشته، الان ک ...

خیلی نگران شدم😢😢

نه منم بچه بودم همیشه این تو فکرم بودو خوشم میومد دستم بلرزه  فکرایه بچگانست

خدا کنه اینم الکی گفته باشه تا این بزرگ بشه من موهام سفید میشه

الکیه خودتو نگران نکن

چه خوبه شماها هستید و دلگرمی میدید بخدا دو ساعته طپش قلب گرفتم

من دخترم مثلا الکی میگه مامان سرم درد میکنه

بعد من میرم توی اشپزخونه و میگم الان واست داروی سردرد بچه ها رو میارم

یکم نمک میارم میزارم دهنش و میگم این داروی سردرد بچه هاست الان خوب میشی یک دو سه...

خوب شدی و اون میگه بله خوب شدم

واینطوری میتونی تشخیص بدی که الکی میگه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من دخترم مثلا الکی میگه مامان سرم درد میکنه بعد من میرم توی اشپزخونه و میگم الان واست داروی سردرد ب ...

چه جالب مامان منم یه قاشق اب میداد بهمون فکر میکردیم داروئه😄

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
من دخترم مثلا الکی میگه مامان سرم درد میکنه بعد من میرم توی اشپزخونه و میگم الان واست داروی سردرد ب ...

اتفاقا دستاشو تو دستم گرفتم بعد چندثانیه ول کردم گفتم دیگه نمیلرزه گفت اره خوب شد

اصلا به رووش نیار. هر وقتم گفت بگو ببینم؟ نه. 

قول میدم  یه جا دیده و شنیده.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

ای جان.

چه فکر خوبی!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.