2777
2789
عنوان

#کودک_ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 165 پست

یک میلیون نه ارزش شناخته شدن داره نه سواستفاده از بچم

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

اههههه حالمو بهم زدی چرا نمیفهمی 

هی میای تو اعلانات من 

بسه دیگه 

از اون مسابقه عکس لیماژ تازه راحت شده بودیم حالا تو اومدی 😡😡😡

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگرم  یکی قصدشو داشته باشه عکس بذاره و  اینا با این کنه بازیاتون پشیمونش میکنین☺✋

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
خانمی میگن دعا خانم باردار براورده میشه برام دعا کن  بعدو۹  سال خدام یه نی نی سالم بده

ایشاللہ ک ب حق جد پسرم بچہ دار میشید ی نی نی تپل مپل خوشگل سالم.......

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
😊😊😊من اولم

من اول ترم..

شوخی کردم خیلی نازه نی نی تون

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
بابا با دقت بخونید!!!! نوشته خودتون عکس بگیرید!!!

نگفته خودتون حتما عکس بگیرید گفته یه عکس شیک با کیفیت از بچتون بزارین

حالا نمدونم عکس آتلیه قبول کنه یا نه

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.