2777
2789
عنوان

#کودک_ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 165 پست
تصور کردم ک بچم اگه اونجوری باشه چی میشه😭

😂😂😂😂

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديروز پريروز تو سايت نوشته بودن ك طبق قانون فلان حمايت از كودكان  هر گونه فعاليت در فضاي مجازي ...

پس الان اینا سوتی دادن🙄

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

ببین من هر موقع اعلاناتمو باز میکنم تو اون تویی😐

بعد میزنم روش میاد تو این تاپیک😐خلاصه که شورش داره در میاد منم بدم میاد

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

ندارم بچه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

میشہ جواب منم بدین......باید تایپیک بزنم یا تو اینستاگرام عکس بذارم؟.بعد زیرش  بنویسم کودک# ایرانی 

@ninisate.com

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
میشہ جواب منم بدین......باید تایپیک بزنم یا تو اینستاگرام عکس بذارم؟.بعد زیرش  بنویسم کودک# ا ...

خانمی میگن دعا خانم باردار براورده میشه برام دعا کن  بعدو۹  سال خدام یه نی نی سالم بده