2777
2789
عنوان

سود بانک مسکن

198 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه پولی رو تو بانک مسکن سپرده کردم که وام مسکن بگیرم ولی الان پول لازم دارم میخوام پولمو برداشت کنم ایا الان سود پولمو هم میتونم بگیرم؟ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

اگه واسه وام بوده سود نمیده چون حسابت قرض الحسنه است

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط از امتیازش تا الان حساب کن به همون اندازه وام بگیر وگرنه سوخت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اگه واسه وام بوده سود نمیده چون حسابت قرض الحسنه است

مطمئنی؟ اخه مشاوراملاکیه میگفت سود پولتم میتونی بگیری

مطمئنی؟ اخه مشاوراملاکیه میگفت سود پولتم میتونی بگیری

بپرس از بانک ولی فکر نمی کنم سود بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم سودشو باهات حساب میکنن، من تو بانک مهر اقتصاد همینجوری شد سوذشو بهم دادن، قانون همه بانکهاست.

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

چرا عزیزم سودشو باهات حساب میکنن، من تو بانک مهر اقتصاد همینجوری شد سوذشو بهم دادن، قانون همه بانکها ...

خدا کنه چون چند ماه پولم اونجا بوده

خدا کنه چون چند ماه پولم اونجا بوده

اره خودت بایدبری بگی بهشون، حسابهایی که مال وامه جداس، اگه تو حسابی گذاشتی که وام بهت تعلق بگیره بله سودشو بهت میدن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

اره خودت بایدبری بگی بهشون، حسابهایی که مال وامه جداس، اگه تو حسابی گذاشتی که وام بهت تعلق بگیره بله ...

اره قرار بود وام مسکن بگیرم.. مررسی عزیزم از راهنماییت😘😘