2777
2789
عنوان

متفورمین

104 بازدید | 17 پست

سلام. خارجی بگیرم ی ایرانی. خارجی ورقی 5.ایرانی هزار

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
اگه حالت با ایرانی بد نمیشه ایرانی بگیر

تاحالا استفاده نکردم. اما ب ال دی حساسیت داشتم. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ فایده ای نداره بنظر من نخوری خیلی بهتره انقدر عوارض داره

شما نتیجه نگرفتی؟ وضعیت پریودتون چطوربود؟ خیلیا نتیجه گرفتن ک

منظورت از حساسیت به ال دی چیه؟

اگر قصد بارداری داری میپرسم که راهنماییت کنم

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
شما نتیجه نگرفتی؟ وضعیت پریودتون چطوربود؟ خیلیا نتیجه گرفتن ک

نه اصلن یک سال خوردم همش برام عوارض داشت تخم کرفس دارم الان مصرف میکنم نه عوارض داره نه چیزی عالیه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
نه اصلن یک سال خوردم همش برام عوارض داشت تخم کرفس دارم الان مصرف میکنم نه عوارض داره نه چیزی عالیه

ناامید شدم

منظورت از حساسیت به ال دی چیه؟ اگر قصد بارداری داری میپرسم که راهنماییت کنم

اره عزیزم اقدامم. من هنوز متفورمین مصرف نکردم تازه دیروز دکتر تجویز کرد

برا منتاثیر نداشت انشالله برا شما تاثیر داشته باشه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

منم دکتر داد ۵ ماه خوردم به روزی ۳ تا هم رسوندم گلوکوفاژ میخوردم و بازم حالت تهوع داشتم حتی ی روزم پری تنظیم نشد بعد رفتم از دادم دیدم کم کاری تیرویید داشتم

من هم به ال دی حساسیت دارم از من میشنوی قبل از باردار شدن اول یه آزمایش فاکتورهای انعقادی بده که خدایی نکرده سقط و ... تجربه نکنی.

اگرم به دکترت گفتی به ال دی حساسیت داری و اون برات چنین آزمایشهایی ننوشته دکترت رو عوض کن. چون دکتر خوب باید پیشگیری کنه.

متفورمینم مشکلی نداره بخور واسه منم دکتر تجویز کرده

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
من هم به ال دی حساسیت دارم از من میشنوی قبل از باردار شدن اول یه آزمایش فاکتورهای انعقادی بده که خدا ...

از ندادم. چ ازمایشای هس

عزیزم بخور برا من که خوب بود. من اولش ایرانیشو گرفتم حالم بهم میخورد .رفتم خارجیشو خریدم . با اونم روزی بیشتر یدونه میخوردم حالم بد میشد.کلا چیز مزخرفیه.اما به حرف دکترت گوش کن و بخور.من بعد چند ماه سرخود قطع کردم تا ۵ ماهی خوب بودم باز الان پری ریخته بهم متاسفانه

عزیزم بخور برا من که خوب بود. من اولش ایرانیشو گرفتم حالم بهم میخورد .رفتم خارجیشو خریدم . با اونم ر ...

من پریودم منظمه. تنبلی تخمدان دارم. ی ساله اقدامم