2777
2789
سلام عزیزم خوبین نه متاسفانه من پیش ایشون نرفتم برای این کار.فقط یه بار پارسال مردادرفتم.شنیدم نوشته ...

سلام عزیزم شما زبونتون خوب شد؟

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم

سلام به همه من بعد اینکه زبان و دهنم ملتهب و قرمز شد رفتم دکتر تشخیص دادن لینکن پلان دهانه البته دکتر گفت زود اومدی برای درمان که نتیجه بهتری میگیری خلاصه داستان الان مطب دکترم منتظرم ازم نمونه برداری کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان برم پیش چه دکتری وای خدا 😭به دکتر خودم گفتم این چیع گفت چیز مهمی نیست همین دیگه هیچی نگفت الان ...

سلام من تازه مبتلا شدم رفتم پیش دکتر عذری محیط دکتر حرفه ای از لپم نمونه برداری کردن منتظر جوابم دکتر گفت احتمال ۹۹ درصد لینکن پلانه 

سلام به همه من بعد اینکه زبان و دهنم ملتهب و قرمز شد رفتم دکتر تشخیص دادن لینکن پلان دهانه البته دکت ...

سلام شما نمونه برداری کردید؟؟میگن خیلی سخته و حدود ۷سانای متر برمیداره و بخیه هم میزنن!!!درمان شدید؟