سلام عزیزم.بالاخره تشخیص لیکن پلان دادن؟من هم گلودرد دارم و سفیدی زبان و احتمال دادن
به من گفت لیکن پلاز خفیف داری ولی دیگه برای نمونه برداری نرفتم با همین که گفتم زخمم خوب شد ولی تقریبا سه ماه زبانم زخم بود دردش رو قسمت راست زبانم وتو گلوم و حتی تا گوشم حس میکردم منم خیلی ترسیده بودم به نظرم تو نت زیاد دنبال این چیزا نگرد فقط استرست بیشتر میشه نمونه برداری شم با بیحسی انجام میشه
به من گفت لیکن پلاز خفیف داری ولی دیگه برای نمونه برداری نرفتم با همین که گفتم زخمم خوب شد ولی تقریب ...
منم گلوم خیلی درد میکنه.همش میترسم از بدخیمی و این داستانا. چون شنیدم یکی از یه دکتری نقل قول کرد که هیچ وقت خوب نمیشه درمان قطعی نداره و بیماری وحشی ایی هست و پیگیر نباشه آدم کشنده میشه .منم خیلی میترسم تا برم دکتر هفته بعد
البته من هنوزم شک دارم که لیکن پلان باشه چون هیچ جای دیگه بدنمنیس این در حالی بود که من لیزر موهای ...
سلام. شما الان هستین اینجا؟ من سوال دارم. بببنم خوب شدین شما؟ منم دقیقا بعد از جلسه سوم لیزم لکه های قهوایی اومده کنار کشاله رانم... دکترم میگه لیکن پلان...
خواستم ببینم واس شما همین بیماری بود؟ یا تشخیص دکتر اشتباه بود؟
سلام عزیزم شما پیش دکتر هومن ابراهیمی رفتید؟؟ نمونه برداری انجام دادید؟ سخت بود؟؟؟ بیماریتون خوب ...
سلام عزیزم خوبین نه متاسفانه من پیش ایشون نرفتم برای این کار.فقط یه بار پارسال مردادرفتم.شنیدم نوشته بودن تشخیص اشتباه برای یکی دادن راستش نرفتم دیگه من پیش ایشون
سلام من چهار سال پیش خارش گرفتم شدید تو ساق پاها و دستام مخصوصا چند تا دکتر رفتم یکی گفت گاله هرکی یه چیزی میگفت تا رفتم دکتر دهقان گرگان تشخیص لیکن پلان داد و نموپه برداری ام کرد که تایید شد برای درمان سیکوسپرین نجویز کرد دارویی که سیستم دفاعی رو سرکوب میکنه برای من عالی جواب داد کلا خاموشش کرد حتی این چند ساله لک پاهامم رفت ولی متاسفانه باز الان حدود یکساله تو دهنم سمت چپ و راست لپم زده ازارم نمیده ولی خب نگران کنندس باز باید برم دکتر در کل درمان نداره ولی توجه کنید خیلی بعضی از دارو تشدیدش میکنه استرس و نگرانی تشدیدش میکنه ولی تحت نظر باشید پیش متخصص پوست خوب
سلام. شما الان هستین اینجا؟ من سوال دارم. بببنم خوب شدین شما؟ منم دقیقا بعد از جلسه سوم لیزم ل ...
سلام عزیزم بله خوب شدم اصلا نگران نباش وقتی یادم میاد چقدر خودم و عذاب دادم دلم واسه خودم میسوزه که چقدر به خودم بد کردم شما اصلا نگران نباش چون استرس بدترت میکنه نمیدونم چی بود ولی خوب شد جاشم کمرنگ شد